banner480

Tarım Kredi Kooperatif Market 413’üncü şubesi Çine’de açıldı

Tarım Kredi Kooperatif Market 413’üncü şubesi Çine’de açıldı
banner269

Tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artıran Tarım Kredi Kooperatif Market, 413’ üncü şubesini Çine’de açıldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketin 413. şubesi Çine Adnan Menderes Bulvarında gerçekleşen açılış törenine Tarım Kredi Batı Grup Müdürü Sultan Çepnioğlu, Tarım Kredi Kooperatif İzmir Yöneticisi Pehlül Kambur, Tarım Kredi Aydın Bölge Yöneticisi Ömer Akbaba, Tarım Kredi Çine Müdürü Abdullah Serbest, AK Parti Çine İlçe Başkan Yardımcısı Ergüven Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kızılay Çine Şubesi Başkanı Erden Kaya, Tarım Kredi Çine Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İğci ve vatandaşlar katıldı.

Tarım Kredi Batı Grup Müdürü Sultan Çepnioğlu, “Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının ve tüm Türk çiftçisinin her türlü ihtiyacını karşılamaya dönük mal ve hizmetleri zamanında, güvenilir, kaliteli ve uygun şartlarda sağlamayı ve ürünlerini pazarlamayı, Türk tarımını çevreye ve doğaya saygılı, sürdürülebilir en üretken sektör yapmayı amaçlar. Türkiye’nin tarımsal kredi ve girdi lideri, çiftçilerin sosyoekonomik güvencesi olmak için çalışmaktadır. Ortaklarımızdan aldığımız doğal ve kaliteli ürünleri kendi tesislerimizde işleyerek veya işleterek kooperatiflerimizin yanı sıra Kooperatif Marketlerimiz aracılığı ile tüketicilere ulaştırıyoruz. Üreticimizin hakkını koruduğumuz gibi tüketicinin de hakkını koruyarak ucuz, kaliteli ve doğal ürünlerin hesaplı fiyatlara satışa sunulduğu marketlerimizde diğer çiftçi kooperatiflerinin ürünlerine de yer veriyoruz. İlk şubesini 2017’de açtığımız ve büyük şehirlerde teşkilatlanan Kooperatif Marketlerimizin, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya devam ediyoruz.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472