banner488

OSB’nin yolları düzenleniyor

2300 dekarlık arazide faaliyet gösteren Çine OSB’de 14 km’lik yol güzergahına duble yol çalışmalarından arta kalan bozuk asfalt parçacıkları dolgu malzemesi olarak döşeniyor.

OSB’nin yolları düzenleniyor
banner496
OSB’nin de Başkan Kayhan Güney’in önerisi ile karayollarına ihtiyaç duyduğu toprağı gönderdiği yöntemle her iki tarafta işini görmüş olarak malzemeler ekonomiye kazandırılıyor.
“Çine Aydın duble yol çalışmalarındaki bozuk asfaltın OSB’deki açmış bulunduğumuz yollara taşınmasını arzuladık” diyen Organize Sanayii Bölgesi Başkanı Kayhan Güney, “Müteahhit firma da OSB’den ihtiyaç duyduğu dolgu malzemesini temin ediyor. OSB’nin bulunduğu 2300 dekarlık arazide şu an itibariyle 14 km’lik bir yol açılmış durumdadır. Mevcut açılmış yol kışın çamur içinde kalıyordu. Bunun önüne bir an önce geçmek durumunda olduğumuzdan dolayı biz de karayollarındaki bozuk asfaltı 14 km’lik yol güzergahına taşıyoruz.” dedi.
“Ales Firması elektrik deneme üretimine Betgram başladı”
OSB’de elektrik, su ve telekom ağlarının döşendiğini de sözlerine ekleyen Başkan Güney, OSB’nin son durumu hakkında da bilgi verdi. Ales Firmasının elektrik deneme üretimine başladığını kaydeden Başkan Güney, “Efeköy firması temel attı ve 2014’de faaliyete girecek. Rodos Süt ÇED çalışmalarında sona geldi. Önümüzdeki aylarda temel atacak” dedi.
OSB’deki 2300 dönümlük arazide yaklaşık 51 tesise yer tahsis edilebileceğini de belirten Başkan Güney, “Ziraat Odası ve Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi yatırımları için 10’ar dönümlük arazi aldılar. OSB’den yer almak isteyenlerin yatırımlarını arzulamaktayız.” dedi. (Murat TAN)

 
 
 
Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 22:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472