banner488

Karaca Home hizmete açıldı

Hamitabat Mahallesi 232 Sokak büyük hizmet, Karaca Home hizmete açıldı.

Karaca Home hizmete açıldı
banner496

Hamitabat Mahallesi 232 Sokak büyük hizmet, Karaca Home hizmete açıldı.

Yerel Sanatçı İsmail Örnekçi, Karaca Home markasını Çinelilerin huzuruna getirdi. Dualarla Karaca Home bayiliğini, başkanlar ve İsmail Örnekçi açılış kurdelesini kestiler.

Açılışa,Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve yönetim kurulu üyeleri,  Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Belediye Meclis Üyeleri, dost ve akrabalar katıldı.

Genç girişimcilerimizin özenle hazırladığı mağazamızın açılış töreni konuşma yapan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “İsmail arkadaşımız bugüne kadar gençleri evlendiriyordu. Bundan sonra ev tekstili ürünleri ve aksesuarlarıyla evlerinin içine kadar girecek. Böyle bir mağazanın ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. İnşallah mağazamız İsmail Örnekçi’ye ve Çinelilere hayırlı olur” dedi.

Çineli esnaflara seslenen Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar da, “Kötü görünümlü binaların dizayn edilip Çinemize daha yakışır bir şekilde görünüm kazandırılması gerektiğine inanıyorum. Bu mekanlara sahip çıkmamız gerekiyor. Alışverişimizi Çine’den yaparak, esnafımızı ayakta tutmamız gerekiyor. Esnafımız biraz daha duyarlı olması gerekiyor. Aydın’daki büyük mağazalarda görüyoruz, duvarlarında boy bay afişlerde kredi kartına 5-8 taksit alış veriş imkanı sunuyor.  Biz Çine esnafı olarak bu gibi durumlara ayak uyduramıyoruz. Esnafıma ben de tavsiye ediyorum, müşterilerine kredi kartıyla alış verişlerinde taksit olayını gündeme getirsinler ve mağazalarında bu afişlerden bulundursunlar. Yeni açılan mağaza sahibimize hayırlı uğurlu olsun, inşallah Cenab-ı Allah yüzünü güldürür” diye ifade etti.

Katılan herkese teşekkür eden Karaca Home Bayi mağazası hakkında bilgi veren İsmail Örnekçi, “Açılışımıza özel olarak Karaca ve Karaca Home ürünlerinde büyük kampanyalar ve sürpriz hediyeler Çinelileri bekliyor. Bu fırsatlar gerçekten kaçırılmamalı. Karaca’nın çatal bıçak takımları, yemek takımları ile Karaca Home de eviniz için en güzel ev tekstil ürünlerini bulabilirsiniz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472