banner488

Kaltun Madencilik, İkinci Akaryakıt İstasyonunu Açtı

Kaltun Madencilik, İkinci Akaryakıt İstasyonunu Açtı
banner496

Çine’nin önde gelen maden firmalarından, rahmetli Mehmet Tuncer’in kurduğu Kaltun Madencilik Sanayi Nakli ve Akaryakıt Ticaret A.Ş., ikinci Şubesi Opet  akaryakıt İstasyonunun açılışı gerçekleştirdi.

Kaltun Madencilik’e ait ikinci Opet Akaryakıt İstasyonu Çine-Aydın Karayolu Çaltı Mahallesi’nde yapılan törenle hizmete girdi. Açılış törenine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Kaltun Madencilik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Tuncer, Mehmet Tuncer, eski CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Oda başkanları, Belediye Meclis üyeleri, Siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan eski CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, davetlilere katılımları için teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.

Opet Akaryakıt istasyonunun ikinci şubesini Çine’de açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer “ Kaltun Holding yıllardan beri Çine ilçesine hem ekonomik hem de istisnam sağlama açısından çok katkıda oluyorlar. Çine’nin en önemli şirketlerinden bir tanesi bugünde burada yeni istasyonun açılışında birlikte olduk ve Kaltun Holdingle gurur duyuyoruz. İlçemizin en önemli şirketlerinden birisi tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesini protokol üyeleri tarafından kesilerek, kurban kesildi. Açılış törenine gelen davetlilere ikramlarda bulunuldu.


















 
























Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 17:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472