banner488

Hicran Balcı, Hayallerini gerçekleştirdi

Hicran Balcı, Hayallerini gerçekleştirdi
banner269

Çine'nin en eski Hanımeli börek evi Hicran Balcı'nın ellerinde yeniden hayat buldu. Hicran Balcı, 'Hanımeli Börek ve Mantı Evi' imalathanesini hizmete açtı.

Çine'nin en eski Hanımeli börek evi, Hicran Balcı’nın ellerinde hayat buldu. Balcı, özel sektörde çalıştığı sırada hayalini kurduğu kendi el emeği ile yaptığı mantı evini hizmete açtı. Hanımeli Börek ve Mantı Evi isimli yöresel ürünlerinde yer aldığı imalathaneyi açan Hicran Balcı, Çine’de böyle bir hizmete ihtiyaç olduğunu söyledi. Hayallerini gerçekleştiren Balcı, Hamidabat Mahallesi 208 Sokakta kendi el emeği ürünlerini Çineli halkın hizmetine sunmaya başladı.

Balcı, "Çeşit çeşit ev ve el yapımı ürünlerimizi sevgi ve aşk ile hazırlıyor özenle müşterilerimize sunuyoruz. Böyle bir işletmeye sahip olmak benim en büyük hayalimdi. Hayalimi yaşıyorum, bu mutluluğumu aileme borçluyum. Eşim, oğlum ve sevdiklerimiz bizlere çok yardımcı oluyor. Bu güzelliği müşterilerimiz ile paylaşıyor ve katlanarak büyümesini sağlıyoruz. Makarna, mantı, turşu, ekmek, zeytinyağı, zeytin, salça, toz biber, mantı, saç ve tepsi böreği, sarma, kızartma, yuvarlama ve bir çok yöresel ürünlerimiz mevcut. Burada her şey doğal ve yöresel. Müşterilerimize bir telefon kadar yakınız. Paket servisimiz de var. Oğlum Arda Çağan bu konuda annesine yardım ediyor. Müşterilerimizin siparişlerini en kısa zamanda arzu etmiş olduğu adrese ulaştırıyoruz" dedi.

Kafkasya bölgesinin mantılarının lezzetine doyum olmadığını söyleyen Hicran Balcı, kendisinin de çok sevdiği Ahıska Mantısı'nın tercih edilen ürünlerin başında geldiğini belirterek, "Ahıska Mantısı büyük ve içi kıyma dolgulu bir mantı çeşidi. Hem içerisinde barındırdığı iri kıyma hem de lezzeti cezbedici. Ahıska Mantısı'nı müşterilerimiz de çok sevdi. Tercih edilen yöresel ürünlerimizin başında Ahıska Mantımız geliyor. Ahıska Mantısını severek hazırlıyor ve müşterilerimize sunuyoruz" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Refiye Eren
Refiye Eren - 3 yıl Önce

Mantının ismini merak etti nerden geliyor burada hayırlı olsun

Didem Tunalı
Didem Tunalı - 3 yıl Önce

İstanbula mantı yolluyor musunuz kargo ile

SIRADAKİ HABER

banner472