banner488

EYSİM’de Nasıl Çalışılacağına İşçiler Karar verdi

EYSİM’de Nasıl Çalışılacağına İşçiler Karar verdi
banner496

Koronavirüs nedeniyle birçok şirket faaliyetlerini durdururken, Çine'de istihdamın öncü firmalarından EYSİM Madencilik ailesinde işçiler nasıl çalışacaklarına kendileri karar verdi.

Koronavirüs nedeniyle şirketinde düzenleme getiren EYSİM Mineral Maden Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, şirketinde çalışan personele nasıl çalışmak istediklerini tek tek sorarak istedikleri gibi çalışma düzeni planladıklarını söyledi. İşçilere çalışma seçenekleri olarak; kısa süreli çalışmak isteyenler, tam süreli çalışma isteyenler, izni olanlar iznini kullanabilir ve ücretsiz izne çıkmak isteyen de ücretsiz izne çıkabilirler denildi. EYSİM Madencilikte, personel kendilerine uygun olan durumu tercih ederek üretim ve istihdama devam ediyor.

Çine'de önde gelen kuruluşlarından EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ve çalışanları ortak karar ile üretim ve istihdama devam kararı aldı. Birçok şirket faaliyetlerini durdururken, birlik ve beraberlik içerisinde bu zorluğunda üstesinden geleceğine inandıklarını söyleyen EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “Tüm Dünya'da artış kat ederek pandemi haline gelen koronavirüs sebebiyle zorlu bir süreç geçirmekteyiz. Bu zorlu sürece rağmen mümkün olduğunca çalışmak ve Eysim'in çarklarını hep birlikte döndürmek zorundayız. Bunun yanında çalışmak istemeyen arkadaşlarımızı da anlayışla karşılarız. Süreç dahilinde izni olan arkadaşlar iznini kullanabilir ve ücretsiz izne çıkmak isteyen arkadaşlar da ücretsiz izne çıkabilirler. Birlik ve beraberlik içerisinde millet olarak bu zorluğunda hep birlikte üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Şu unutulmamalıdır ki biz bir aileyiz ve her birimiz de 'Eysim Ailesi'nin bireyidir. Bu zor ve kötü günlerde, dün olduğu gibi bugün de yan yanayız, yanınızdayız ve daima yanınızda olmaya devam edeceğiz. Umuyoruz ki az zamanda hep birlikte güzel güneşli günlere merhaba diyeceğiz. Mutlu, mesut ve güneşli günlerde hep birlikte tekrardan yine sımsıkı ve daha da kenetlenerek bir araya gelebilmek ümidi ve duasıyla, ailelerinize ve sizlere esenlikler ve mutluluklar dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2020, 20:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472