banner488

Çine’de İş Yeri Kapanan Esnafa 3 Ekmek Desteği

Çine’de İş Yeri Kapanan Esnafa 3 Ekmek Desteği
banner496

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Fırın esnafının işbirliği ile yasa gereği iş yeri kapanan esnafa günde 3 ekmek desteği geldi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine’de 4 tane fırın işleten işletme sahibi, yasa gereği iş yeri koronavirüs salgını nedeniyle kapanan esnafın günlük 3 adet ekmek ihtiyaçlarını karşılayacaklarını duyurdu.

Başkan Uyar, “Bu koronavirüsten dolayı birçok iş yeri kapandı. 09 Nisan.2020 tarihinden itibaren Koronavirüs nedeniyle işyeri kapatılan üyelerimize Çine Lüks Ekmek Fabrikası, Cengiz Ekmek Fabrikası, Emin Ekmek Fabrikası ve Özok Ekmek Fabrikası’ndan günlük 3 adet ekmek Çine Esnaf Odası tarafından karşılanacaktır. Ekmek almak için ilgili fırınlara kendi kaşeleriyle müracaat eden esnafımız ekmeklerini alabilecekler. Tüm esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa temel
Mustafa temel - 4 yıl Önce

Başkanım bize ne zaman destek çıkacaksınız kredi başvurusu yapion 50 dereden şu getirtiyorlar. Ödemeler var iş yok ne zaman esnafa sahip çıkacaksınız. Biz esnaf olarak anlam.veremedik bizler şunu öğrendik cebinde varsa kralsın .yoksa öl dio sanki bize sahip çıkacak odalar

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472