banner480

EYSA Kuvars Yüzeyler ilk ihracatını yaptı

EYSA Kuvars Yüzeyler ilk ihracatını yaptı
banner269

Çine’de EYSA Kuvars Yüzeyler Fabrikası yılın ilk ihracatını Irak’a yaptı.

Çine'de faaliyet gösteren sektörün önde gelen kuruluşlarından EYSİM Mineral Madencilik ilçede yıllardır eksikliği ön görülen bir yatırıma imza attı. EYSA ile ilçeden tüm dünya ülkelerine ihraç edilen kuvars madeni ana mamule dönüştürüldü. Çine Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan EYSA Kuvars Yüzeyler üretim fabrikası deneme faaliyetlerini başarılı bir şekilde tamamladı. EYSA Kuvars Yüzeyler fabrikası ürünlerini sevkiyatı Irak’a gerçekleştirdi.

“Çine’de bir marka yarattık”

Çine'de sağlık ve eğitim başta olmak üzere bir çok alanda yapmış olduğu yardım ve sağlamış olduğu imkanlar ve destekler ile takdir toplayan EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, EYSA'nın işleyen durumu ve ülke ekonomisine sağlamış olduğu katkılar konusunda bilgiler sundu. Çine'nin taşı ve toprağına değer kazandıran EYSA'nın geleceğinin parlak ve gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Muhammet Demir, 'Deneme üretimlerimizi başarılı bir şekilde tamamlayarak iç ve dış piyasada aktif hale geldik. Amacımız ilçemizdeki ham maddeyi bir değere dönüştürerek bir marka yaratmaktı ve bunu da başardık. Çine'deki bu potansiyeli harekete geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Birçok ülkede farklı firmalar ile iletişim halindeyiz. Diğer ülkelere de en kısa sürede ihracata başlayacağız" şeklinde konuştu.

“Çine kazanacak”

EYSİM Mineral Madencilik ile birçok aileye istihdam sağlayan EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, EYSA'nın da büyüyen bir değer olduğunu ifade ederek, " Şuan ikinci bahtımızı da faaliyete geçirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu değerimiz büyüdüğünde yine birçok ailemize istihdam alanı yaratmış olacağız. Önümüzdeki günlerde kapasitemizi daha da artıracağız. Bir yıl içerisinde artı yüz kişiye istihdam alanı açmak hedefimiz. Biz söylenenlere kulak asmıyor, ilçemize nasıl daha çok faydalı olabiliriz bunlara kafa yoruyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472