banner488

Ege Et Genel Müdürü Özdemir oldu

Ak Parti Çine İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Özdemir, Ege Et Genel Müdürlüğüne atandı.

Ege Et Genel Müdürü Özdemir oldu
banner269

Çine Ege Et A.Ş’de Yasin Erdem’in istifa etmesinin ardından Zülfikar Gezgin, Ege Et Genel Müdürlüğünü vekaleten yürütürken, Yönetim Kurulu üyelerinin talebi ve Aydın Valisi Kerem Al’ın onayı ile Genel Müdürlük görevine DP Çine İl Genel Meclis Üyesi Gültekin Alp Akbay getirilmişti. 

Aydın Valisi Kerem Al’ın onayıyla göreve atandığını kaydeden Özdemir, “Bir süre önce  Yönetim olarak toplandık. Büyük bir bölümü İl Özel İdaresine ait olan Ege Et’in Büyükşehir Belediyesi sürecinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi veya Et Balık kurumuna satışı söz konusu. Bu kısa dönemde yeni bir genel müdür arayışına girmektense zaten şirketin sorumluluğunu üstlenen yönetim kurulu üyelerinin sırasıyla sorumlu müdürlük yapmasına karar verdik. Bu nedenle ilk olarak Gültekin Akbay arkadaşımız üç ay görev yaptı. Bende üç ay görev yaptıktan sonra görevi CHP’li İl Genel Meclis Üyesi Erol Öz arkadaşımız devralacak” dedi.

Ege Et’ın karda olduğunu açıklayan Hamit Özdemir, karkas kesimlerin yanı sıra kemikli ve kemiksiz parça et ile sucuk imalatının da devam  ettiğini belirtti.


Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2013, 09:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472