banner488

Ege Et Çine Şubesi Dualarla açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ege Et’in 12. Şubesi’ni Çine'de halkın hizmetine sundu.

Ege Et Çine Şubesi Dualarla açıldı
banner269

Çinelilerin ekonomik ve kaliteli et tüketmelerini sağlamak amacıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik hizmeti kapsamında, Ege Et'in Çine şubesi,Hamitabat Mahallesi 174 Sokak’ta düzenlenen törenle, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından hizmete açıldı.

Çine’de Ege Et’in 12. Şubesi açılışına, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve Çine CHP Belediye Meclis Üyeleri, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Karpuzlu İlçe Başkanı Kerim Yüksel, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer yaptı. Başkan Dinçer, “Ege Et yıllar önce, Çinelinin ve Çinelilerin katkılarıyla Çine hayvancısına destek olmak için açılmış bir kurumdu. Yıllar boyunca çeşitli sıkıntılar yaşandı, ancak Büyükşehir’e geçtikten sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun katkıları ve ilgisiyle bugünkü iyi durumuna geldi. Çine hayvancısına destek oldu. İlçelerde Ege Et Şubesini açarak Aydın’ın tüm ilçelerinde Çine’nin kaliteli etini ekonomik olarak vatandaşlarına sundu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz. Ege Et Çine Şubesi’nin de tüm Çinelilere hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde ifade etti.

Ege Et’i Aydın ve Ege Bölgesinde bir marka haline getirdik, İzmir’de, Ankara’da ve diğer illerde yaşayan Aydınlılar kendi bulundukları illerde de Ege Et şubelerinin açılmasını istediklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, açılış konuşmasında şunları söyledi; “Elbette bu bölgemizde yetişen büyük baş hayvanların lezzeti hiçbir yerde yok. Ege Et’te ARGE departmanı kuruyoruz, çok ciddi çalışmalarımız olacak. Osmanlı sucuğunun tanıtımını Ege Et Genel Müdürü Muharrem Şanlı’dan anlatmasını isteyeceğim. Aydın Kuyucak’ın süt ürünlerindeki Ör-Koop mamulleri üreticilerin malı, bütün Ege Et Şubelerinde biz bunları vatandaşımızın hizmetinde, hijyenik ve ekonomik olarak satışlarını da sunuyoruz. Vatandaşımızın talebi üzerine Ege Et Şubelerinde beyaz eti de satışa sunmaya başladık” diye konuştu.

AYKART’ları olanlara yüzde 5 ucuz yararlanma imkânı müjdesini veren Başkan Çerçioğlu, “Uzun zamandır bahsettiğimiz AYKART’lar 10 Ağustos’tan itibaren Aydın halkının ulaşımı için kullanımına sunuldu. 6 hafta sonra AYKART’lar kişiye özel çıkmaya başlayacak. Bu kartlarımızda fotoğraflarımız olacak. Bu AYKART’a sahip olan vatandaşlarımız belediyenin tüm sosyal tesislerinden ve Ege Et’ten yüzde 5 ucuz yararlanma imkânı sağlayacak. Yani bugün maalesef ve üzülerek ifade ediyorum, kırmızı et çok pahalı. Çocuklarımız ve yaşlılarımızın mutlaka ve mutlaka kırmızı et tüketmesi gerekiyor. Ama el yakıyor, bizde daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz diye çalışma yaptık. Ve bu karta sahip olan vatandaşlarımız 6 hafta sonra yüzde 5 indirimli olarak Ege Et Şubelerinden eti alma şansını yakalayacak. Bugün Ege Et’in 12. Şubesinin açılışını gerçekleştirdik. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Osmanlı sucuğunun üretimine başladığını söyleyen Ege Et Genel Müdürü Muharrem Şanlı Osmanlı sucuğu hakkında şu bilgileri söyledi, “Osmanlı sucuğu üretmeye başladık. Etimizin özelliği doğal fermente olması, yağ oranı biraz daha az, yüzde yüz dana etidir. Baharat çeşitliliği var. Diğer sucuklar gibi sade değil, çam fıstıklı, cevizli, acılı ve normal çeşitlerde ürettik.”

Törende konuşmalarının ardından dualar eşliğinde Ege Et Çine Şubesi’nin açılış kurdelesinin kesimi gerçekleşti.














Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 17:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472