banner488

Demir Kasap hizmete girdi

Demir Kasap hizmete girdi
banner269

2009 yılında Veteriner Hekim Kliniği açarak sektöre giren Veteriner Hekimi Mustafa Demir, iş koluna bir yenisini daha ekleyerek Demir Kasap dükkânını açarak Çinelilere hizmet vermeye başladı.

Hamitbat Mahallesi Soğancılar Caddesi Lük Ekmek Fırını Yanında hizmete başlayan Demir Kasap’ın sahibi Veteriner Hekimi Mustafa Demir, Çineli hemşerilerine kaliteli et tükettirmek için çalışacaklarını söyledi.

İşini severek ve büyük bir itina ile yaptığını söyleyen Mustafa Demir, “Veteriner Hekimlik, tarım, hayvancılık sektöründe faaliyet gösteriyorduk. Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda Demir Kasap dükkânımızı açtık. Amacımız başta kendi çiftliğimizde yetiştirdiğimiz ve üreticimizden temin edeceğimiz kaliteli besi hayvanlarını tüketicilerimizle buluşturmak” dedi.

“Kaliteli Et Satacağız”

Demir Kasap olarak kaliteden hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini söyleyen Mustafa Demir, “İş yerimizde öncelikle hedefimiz tüketiciye kaliteli et satmak olacaktır. Kendi çiftçiliğimizde beslediğimiz hayvanlardan organik et elde edip müşterilerimize güven rahatlığı toptan veya perakende satış yapacağız. İslami kurallara ve hijyen koşullarına fazlasıyla dikkat ediyoruz. Bu koşullarda kesilen hayvanlarımızı kendi kasap dükkanımızda işleyip satacağız” diye konuştu.

Evlere Paket Servisi Var

Pandemi nedeniyle ev ve iş yerlerine paket servisi olduğunu ifade eden Demir, “Müşterilerimiz bize 0 544 633 03 23 veya 0 544 631 00 58 nolu telefondan arayarak sipariş verebilir” dedi.

Demir, işyerinde günlük kuzu eti satışı yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa türe
Mustafa türe - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun abi işinde başarılar Allah yardımcın olsun bol kazançlar dilerim Allah iş karşılığı versin.

Gülay yıldız
Gülay yıldız - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun. Bol kazançlar .

Nurullah  memiş
Nurullah memiş - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun Allah bol kazançlar versin

SIRADAKİ HABER

banner472