banner488

Çine’de üç tekerlekli motosiklet dönemi başlıyor

Bisiklet ve motosiklet sektörünün öncüsü Güler Bisiklet bir ilke daha imza atıyor.

banner496

47 senedir Çineli’ye hizmet veren, bisiklet ve motosiklet sektörünün ilçemizdeki öncü ismi Güler Bisiklet, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek ve gözlemlemek için Uluslararası İstanbul Motosiklet Fuarı’na katıldı.

“Sektördeki yenilikleri Çineli hemşerilerimizle buluşturacağız”

Güler Bisikleti temsilen Halit ve Adem Güler kardeşlerin katıldığı, ülkemizde ve uluslararası piyasada söz sahibi bir çok firmanın da katılımda bulunduğu 3 Mart’taki İstanbul Uluslararası Motosiklet Fuarı’ndaki gözlemleri hakkında bilgi veren firma sahibi Halit Güler, “Güler Bisiklet olarak 3 Mart’ta bisiklet ve motosiklet sektöründeki gelişmeleri yakından görmek ve izlemek adına İstanbul Uluslararası Motosiklet ve Bisiklet Fuarı’na katıldık. Çineli hemşerilerimize fayda sağlayacağına inandığımız motosiklet ve bisiklet sektöründeki gelişmeleri yakından takip ettik. İleriki tarihlerde dikkatimizi çeken sektördeki yenilikleri ve üç tekerlekli olarak çok amaçlı tasarımlanan motosikletleri Çineli hemşerilerimizle buluşturacağız” dedi.

“İş arayan gençlere kaçırılmayacak fırsat”

İş arayan gençlere sektördeki bir takım gelişmelerin istihdamın önünü açacağını vurgulayarak bir duyuru yapan Halit Güler, “Seyyar satıcılık, kargo taşımacılığı ve seyyar fayton şeklindeki üç tekerlekli motosikletle yük ve yolcu taşımak isteyen kardeşlerimize ve müşterilerimize buradan duyurulur. Sektördeki son gelişmeler ışığında, geri dönüşümde kullanılmak üzere 3 tekerlikli motosiklet de firmamız bünyesindeki girişimlerle Çineli halkımızın menfaatleri için getirtilecektir. İlgililer gelişmeler hakkında bizden bilgi alabilirler.” şeklinde açıklamada bulundu.

“Tarım Kredi ortağı çiftçilere uygun fiyata motosiklet”

Ayrıca Türkiye Soysal Grup Ailesi’nin şirketi olan Nazilli’deki motosiklet fabrikası Asya-Motor’un hedeflerine ortak olmak adına bayilik anlaşması yaptıklarını belirten Güler, “Anlaşma neticesinde Aydın ve Çine’deki bulunan Tarım Kredi Kooperatifi ortağı çiftçilerimiz 1445 Tl’den başlayan fiyatlarla ve 12-18-24-36 aya varan vadelerle Asya Motor marka motosiklet temin edebileceklerdir. Yakınımızda bulunan Asya Motor’un imkanlarından Çineli hemşerilerimizin de faydalanması adına Çine Karayolu üzerinde, BİM mağazası yanında yeni bir motosiklet mağazası açmış bulunmaktayız. Bu vesile ile tüm çiftçilerimizi Tarım Kredi Kooperatiflerine ve yeni açmış olduğumuz mağazamıza bekliyoruz.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2013, 01:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
cuma ali  rdem
cuma ali rdem - 11 yıl Önce

çok güzel seyar satıcı yönünden almak istiyorum size nasıl ulaşırım telefonunuz yok 0542 79431 91 ben ara...????

KAAN ERENLER
KAAN ERENLER - 10 yıl Önce

slm kac firmaya yazdım ilgilenmediler sorumsu fiziksel engelliyim be tekerleli sandalyenle bımıp kullana bileceğim bır motor ıstıytorum yapma ımkanınız varmı bu aracı kaymakamlık bana alacakkktır ben araştırıyorum bana cevap verırsenız sevınırım teşekkürleri xmavix67@hotmail.com

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472