banner488

Çine Ziraat Odası Tarım Fuarına katıldı

Muğla'nın Milas İlçesi'nde bu yıl altıncısı düzenlenen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na Çine ‘den 3 çiftçiolmak üzere 168 firma yer aldı.

Çine Ziraat Odası Tarım Fuarına katıldı
banner496

Muğla'nın Milas İlçesi'nde bu yıl altıncısı düzenlenen Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarı'na Çine ‘den 3 çiftçi olmak üzere 168 firma yer aldı.

Milas’ta düzenlenen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çiftçiler katıldı.

Mekanizasyon ekipmanları, zirai donanımlar, hayvancılık ekipmanları alım satımı yapan kurumların yetkilileri katılıyor. Tarım ve hayvancılık sektöründeki teknolojik gelişmelerin ve ekipmanların sergilendiği fuarı Başkan Özkan Atıgan ve ekibi, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı,Muğla İli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aldemir, Öz Ege Teknik Fidancılık İşletmeleri Yetkilisi Mustafa Galip Özel’in bulunduğu stantları ziyaret ederek fuarla ilgili görüşmeler yaptılar.

Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, “ Milas ilçesinde bu yıl altıncı kez düzenlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık fuarına Çine’den 3 çiftçimiz katıldı. Çiftçilerimiz tarımsal amaçlı bütün yenilikleri bu fuarlarda görme şansını yakalıyor. Üretici çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu zirai alet ve ekipmanları satın aldığı gibi anlaşmalarda yaptığı tarım fuarların faydalı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.











Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472