banner488

Çayır Pen Teşhir Mağazası, Çine’de açıldı

Çayır Pen Teşhir Mağazası, Çine’de açıldı
banner269

Çayır Pen Teşhir Mağazası Akçaovalı girişimci Efraim ve Emrah Çayır kardeşler tarafından Şevketiye Mahallesi 331 Sokak’ta Çayır Pen Yapı Tasarım ve İnşaat adında açıldı.

Açılış törenine katılan davetlileri, Efraim ve Emrah Çayır kardeşler karşılandı. Çayır Pen Yapı Tasarım ve İnşaat Teşhir Mağazası açılışına, AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, Çine İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet İpçi, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kıvrak, Türk Kızılay Çine Şubesi Başkanı Erden Kaya, siyasetçiler, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş,“Güzel bir işletme olmuş, kardeşlerimiz Çine’nin geleceğine yatırım yapıyorlar. Galericiler Sitesi’ndeydik, gerçek gurur duydum. Esnafımız bir araya geldiğinde neler başarabileceğini ve elini taşın altına koyduğunda nelerin ortaya çıkacak olduğunu gördüm. Yani esnafımız şimdiden Çine’mizin geleceği için yatırım yapıyor. Bu da beni çok mutlu ediyor. Bizlerde Çine’mizin geleceği için destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Çine OSB’de Türkiye’nin en büyük seramik fabrikanın hafriyatı başlıyor. 2 milyarlık yatırım. Türkiye’de üretilen seramiğin yüzde 25’i Çine’de üretilecek. 4 bin kişi çalışacak. Gelecekte ilçemizin ticari yaşamının ne kadar farklı olacağı ve katkı sağlayacağının bir işaretidir. Şuanda OSB’de yerimiz kalmadı. Bin 600 dönümlük genişleme çalışmamız son aşama geldi. Sırada bekleyen üç büyük firma var. Bugüne kadar dağdan çıkan o madenimiz çuvallar doldurulup tonla satıyorduk. Bundan sonra metrekare ile satacağız. Ben 3-5 yıl içerisinde Çine’mizin ticari yaşamının ve nüfusunun çok farklı bir yere geleceğini düşünüyorum. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Efraim ve Emrah kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını, bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472