banner488

Bir destekte Birlik Başkanı Çetindoğan’dan

Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri Çine’de başlatılan Esnaf Kampanyası’na destek verdiler.

Bir destekte Birlik Başkanı Çetindoğan’dan
banner496

Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan ve yönetim kurulu üyeleri Çine’de başlatılan Esnaf Kampanyası’na destek verdiler.

Kampanyaya katılan esnaftan alışveriş yapan Esnaf Odası Birlik Başkanı ve üyeler çekilişte otomobil çıkarsa Birliğe hediye edeceklerini söylediler.

Çine’deki esnafın tamamının bu kampanyada yer alması gerektiğini söyleyen Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Çine Esnaf Odasına destek sağlamak amacıyla Birlik Denetim Kurulu Üyelerimizle beraber Çine’yi ziyaret ettik. Esnaflar adına alışverişlerimizi yaptık. Türkiye’deki esnaflar içerisinde bir ilk, İlçe olarak da bir ilk, keşke diğer ilçelerimizde de böyle çalışmalar yapılsa. Ben bu kampanyada emeği geçen Esnaf Odası Başkanım Metin Uyar, Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter ve Belediye Başkanı Salih Dinçer’e teşekkür ediyorum. Beni üzen bu kampanyaya 45 esnafın katılmış olması. Esnafın tamamına bu kampanyaya katılsaydı bir otomobil yerine 3 otomobil verme şansı olacaktı. Hep söylüyoruz ‘Birlikten kuvvet doğar’, ‘bir elin nesi var iki elin sesi var’  diyoruz ama ne yazık ki esnafımıza bunu anlatamıyoruz. Hep insanlar küçük olsun benim olsun, ben dükkanımda idare ederim, aman bana kimse dokunmasın. Ama öyle değil ki üç kişi bir araya geldiğinde bir şeyler yapıyoruz, gelin arkadaşlar bir araya yumruk vuralım diyoruz herkes bir yerlere dağılıyor. Başkanımı tebrik ediyorum inşallah iyi şeyler olacak diye düşünüyoruz. Genel Başkanımıza anlattık bu kampanyayı, inşallah nasip olursa çekiliş günü Çine’deki esnafımıza destek olmak için katılmalarını isteyeceğim. Çekiliş kuponlarına otomobil çıkarsa Esnaf Odalar Birliğimize hediye edeceğim.”




























Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 09:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472