banner488

Yılın Karne Töreni Evciler İlkokulu’nda yapıldı

Çine ilçe genelinde 40 okuldan, 8 bin 400 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Yılın Karne Töreni Evciler İlkokulu’nda yapıldı
banner496

Evciler İlkokulunda düzenlenen beyaz bayrak ve karne töreni yapıldı. Yapılan törene, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Şakir Üstündağ, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Evciler İlkokul Müdürü Ömer Akdeniz açılış konuşmasında şunlara değindi, “19 Ekim 2010 yılında yaşamış olduğu sel felaketini bir başlangıç olarak kabul edip hedeflediğimiz değişim amaçlarına planlı ve sistemli çalışarak hızla ulaştı. İki yıl içerisinde Beyaz Bayrak almaya hak kazandı. Ayrıca ‘Okulum Birinci' yarışmasının Aydın İl ikincisi ve öğrencilerimizin kazandığı başarılar bizleri gururlandırmıştır. İkinci kez beyaz bayrak almaya hak kazanan adil okullar arasında yer aldı. Temiz ve kaliteli okul hedefimize ulaştık ve aynı hızla büyük hedeflere ulaşmak için çalışmaya devam ediyoruz. Okulumuzda yapmış olduğumuz sosyal ve kültürel faaliyetler sayesinde velilerimizin okul açısı değişmiş, okul veli kaynaşması sağlanmış, bunun sonucu olarak da okulumuzun başarısı artmıştır. Okulumuz tercih edilen okul haline gelmiştir. Öğrencilerimiz bütün yıl çalışıp yoruldular, bu sene mezun ettiğimiz 4. Sınıf öğrencilerimizin başarılarının devamını diyor ve tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Okulumuzun Beyaz Bayrak almasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Beyaz bayrak almaya hak kazanan Madran Anadolu Lisesi, 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Namık Kemal Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, Evciler İlkokulu'na Kaymakam Özkan Demir beyaz bayrak ve başarı sertifikaları verdi. Protokol üyeleri başarılı öğrencilerin karneleri vererek tebrik ettiler.
















Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2015, 18:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472