banner488

Serdaroğlu,"Mutlu insan paylaşan ve üreten insandır".

Çine Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri Proje, Ebru ve Mozaik Sergisi düzenledi

Serdaroğlu,
banner496
Açılışa Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Garnizon Komutanı Üsteğmen Cihan Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bakırcı, AK Parti İlçe Başkanı Erkan Pasgol Özkaya Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Ayan, Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Özkaya, Okul Aile Birliği üyeleri, Okul Müdürleri , Öğrenci ve Öğretmenler katıldı.
Açılış konuşmasını Okul Müdürü Eyüp Serdaroğlu yaptı. Serdaroğlu eğitimin tanımını verdi. “ Eğitim, Bireyin davranışında kendi yaşantısı yoluyla ve kasıtlı olarak istendik yönde değişme meydana getirme sürecidir. Okullarımızda genelde yazılı ve sözlü testler kullanılır. Oysa bakanlığımızın da son yıllarda önem verdiği proje ve performans değerlendirme araçlarıyla öğrencileri özgün düşünmeye ve üretici olmaya yönlendirmektedir. Ürün ortaya koymuş olmanın ışıltısını öğrencilerimizin gözlerinde görebilirsiniz. Mutlu insan paylaşan ve üreten insandır. “ dedi.
Serdaroğlu konuşmasının devamında Proje sergisinin hazırlanmasında katkı sağlayan Fizik Öğretmeni Neşide Yavuz’a , Ebru ve Mozaik Sergisini düzenleyen Görsel Sanatlar Öğretmeni Serkan Ulubel’e , sergide eseri olan öğrencilere, sergiye katkı sağlayan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e ve Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Özkaya’ya teşekkür ettikten sonra Sergilerin 23 Mayıs 2014’e kadar açık olacağını ve tüm Çine halkını beklediklerini belirtti.
Açılış kurdelasını Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Garnizon Komutanı Üsteğmen Cihan Altıntaş ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bakırcı kesti. Açılışın töreninin ardından tek tek bütün projeleri inceleyen davetliler projeler hakkında bilgi aldı. Projeleri dikkatlice inceledikten sonra Ebru ve Mozaik sergisine gezen davetliler burada da hazırlanan görselleri dikkatlice inceledi. Görsel Sanatlar Öğretmeni Serkan Ulubey Ebru Sanatı’nın malzemeleri ve yapılışı hakkında bilgi verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bakırcı’da kendi eliyle bir örnek yaptı. Öğrencilerin hazırladığı projelerde engelliler için yapılan  Çok Amaçlı Baston ve Araba projeleri en çok ilgiyi gördü.











































Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2014, 08:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472