banner488

“Sanki her tarafta var bir düğün”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri, Çine’de renkli görüntülere sahne oldu

“Sanki her tarafta var bir düğün”
banner496
 Bulgaristan, Ukrayna ve Bosna-Hersek’ten katılan  öğrencilerin günün anlam ve önemini ulusları çocuk bayramı hüviyetine büründüğü kutlamalar, büyük bir heyecan ve coşkuya neden oldu.

 

Tüm İlköğretim ve Ortaokulu bahçelerinde düzenlenen kutlamalarda öğrenciler çocuk bayramının tadını çıkardı.

 

Feride Raşit Kalkan Ortaokulu’nda tertip edilen 23 Nisan kutlamalarında ulusal halk danslarını sergileyen Bulgar ve Boşnak öğrenciler, Çineliler’i mest etti.

 

Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Müdürü Metin Uyar’ın açılış konuşmasından sonra başlayan törene Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Supertotobet ve Belediye Meclisi üyesi Muammer Direk de katıldı.

 

5-D sınıfı öğrencisi Muammer Döven’in okuduğu şiirin ardından aynı sınıf öğrencisi Burak Efe Saygın’ın okuduğu "Egemenlik Bizim" adlı şiir coşkuyla alkışlandı.

 

Bulgar ve Boşnak öğrencilerin dans gösterilerinin ilgiyle izlendiği kutlamalarda, Feride Raşit Kalkan ortaokulu 2. ve 3. Sınıf öğrencilerinin hazırlayıp sundukları “Anadolu Ateşi” adlı dans gösterisi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

 

Şiir ve şarkılarla devam eden etkinlikte Feride Raşit Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı jimnastik gösterisi büyük alkış aldı.

 

Okul bahçesinde düzenlenen kutlama, Feride Raşit Kalkan öğrencilerinin oynadığı "zeybek otantik" adlı oyun ile son buldu.


Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2013, 19:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472