banner488

Minik Öğrencilerden Mezuniyet Gecesi

Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Ana Sınıfı Öğrencileri Okul Öncesi Eğlence Şenliği Programı Düzenledi.

Minik Öğrencilerden Mezuniyet Gecesi
banner496
Programa Okul yöneticileri ve veliler katıldı. Anaokulu öğrencilerinin izleyenleri büyüleyen muhteşem gösterileri büyük beğeni kazandı. Açılış konuşmasını Maksibet Okul Müdürü Metin Uyar yaptı.
Uyar “ Eğitim uzun soluklu bir yoldur. Bu uzun soluklu yolda kalıcı başarının sağlanması ve sağlam temellere oturması için okul öncesi eğitimin önemini herkesin kavraması gerekir. Günümüzde okul öncesi eğitim kurumlarının önemi hemen hemen herkes tarafından kabul edilmektedir. Dünyanın en güzel çiçeği bizim evimizdedir, onların bir tek gözyaşları bizim ömrümüzden ömür götürür. Onlar sizleri o kadar çok seviyorlar ki bunu en iyi biz öğretmenleri biliyoruz ve şimdi sizi ne kadar çok sevdiklerinin kanıtı bizim tomurcuk çiçeklerimiz açtılar, birer birey oldular, yani onlar tomurcuk değil birer çiçek. Bugün bu çiçekler hayatın ilkokulu olan anaokulundan mezun olmanın heyecanını yaşıyorlar. Bunda emeği geçen tüm eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Programda minik öğrenciler Silifke yöresine ait halk oyunları gösterisini yaptılar. Salonu doyasıya coşturan minikler, şiir dinletisi ve bale gösterisiyle devam ettiler. Çeşitli oyunlar da oynayan minikler, “Kızım Seni Ali’ye vereyim mi” ve eski Anadolu kültürünün değişmezi “ Gelin ile Kaynana atışması” adlı diyalogları da gerçekleştirdiler. Minik öğrenciler Anadolu Ateşi Dans gösterisiyle izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Programın sonunda yıl içerisinde yaptıkları sosyal ve eğitsel faaliyetleri slayt halinde izleyenlerle paylaştı.
Programı hazırlayanlar adına bir açıklama yapan Ana Sınıfı Öğretmeni Elvan Acar, “ 26 öğrencimizle bir yıl boyunca çok verimli bir sene geçirdik. Bizler onlara ilk eğitimlerini vermenin ve başarıyla mezun olmalarını sağladığımız için çok mutlu olduk. Bu gecenin hazırlanışında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
   Programın sonunda veliler bu güzel geceyi hazırlayan öğretmenlere çiçek takdim ederek, tebrik ettiler.



Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 17:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472