banner488

Kaliteli eğitim, iyi bir üniversitenin kapılarını açar

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) dershanelerin özel okula dönüşümü kapsamında başvuruda bulunan Çine Uğur Dershanesi eğitim hayatına, Çine Uğur Lisesi olarak devam ediyor.

Kaliteli eğitim, iyi bir üniversitenin kapılarını açar
banner496

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) dershanelerin özel okula dönüşümü kapsamında başvuruda bulunan Çine Uğur Dershanesi eğitim hayatına, Çine Uğur Lisesi olarak devam ediyor. Bu kapsamda Uğur Lisesi, öğrencilere Köfteci Soner Usta’nın yerinde kaynaşma kahvaltısı düzenledi.

Çine Uğur Lisesinin verdiği kahvaltıda, öğrenciler ve Çine Uğur Lisesi tüm öğretmenleri katıldı. Çine Uğur Lisesi Şube Müdürü Şaban Usta yaptığı konuşmada, “ Dershanelerin dönüşüm projesi çerçevesinde kurulan Uğur Liseleri Çine’de ilk temel lise olarak eğitim hayatına devam etmektedir. Öğrencilerimizi 4 yıllık akademik lise eğitimi ile üniversiteye giriş sınavlarına hazırlayacak olan lise, Çine Uğur Lise olacaktır. Uğur Liseleri gücünü 47 yıllık köklü bir geçmişten almaktadır. Uğur dershanelerinin ortak tecrübesi artık Uğur Liselerinde varlığını gösterecektir. Bu dönüşüm sayesinde öğrencilerimiz hem dershane, hem okul ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılamış olacaktır. Uğur Dershanesi Çine’de ilk dönüşümün öncüsü ve dönüşüm ruhsatı alan ilk kurum olmuştur. 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren uzman kadromuz ile Çine Uğur Lisesi olarak gençlerimizin yolunu aydınlatmaya hazırız” şeklinde ifade etti.

Usta, “Kaliteli eğitim, iyi bir üniversitenin kapılarını açar. Çine Uğur Liselerinde öğrenciler, kişiye özgü eğitim modeli ile, yoğunlaştırılmış İngilizce programı ile, bireysel danışman, eğitsel danışman ve mentorlardan oluşan Uğur Kariyer ve Rehberlik Merkezi ile dünyanın çeşitli ülkelerinde üniversitelerle yapılan ortaklık anlaşmaları sayesinde, Uğur Lisesinden mezun olan öğrencilerimize sunulan yurtdışında eğitim olanağı ile üniversiteye hazırlanacak, üniversiteye giriş sınavlarında etkili olan okul başarı puanları hesaplanırken Uğur Lisesi öğrencilerinin Anadolu ve Fen liseleri mezunlarından hiçbir farkı olmayacaktır. İyi bir lise, iyi bir üniversitenin kapılarını açar. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bize 187 kontenjan öğrenci sayısı verdi, kontenjanımız sınırlıdır. Milli Eğitim Bakanlığı’nca onaylı kayıtlarımız devam etmektedir, Siz değerli öğrencilerimizi bu kaynaşma kahvaltısında ağırlamaktan mutluluk duyduk. Okulumuzun Çine’ye hayırlı ve Uğur’lu olsun” dedi.










Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 08:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472