banner488

Çineli türkü dostları konsere hazırlanıyor

Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Halk Müziği Kulübü’nün çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Çineli türkü dostları konsere hazırlanıyor
banner269
Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Halk Müziği Kulübü’nün organizasyonu neticesinde 30 Çineli müzikseverin katılımıyla başlayan ve haftada bir gün Perşembe günleri akşam 18.30 ve 21. 30 saatleri arası ücretsiz olarak gerçekleştirilen çalışmalara, Türk Halk Müziği’ne gönül veren tüm Çineliler davetli.


“Gerek sazı ve gerek sesiyle Türk Halk Müziği’ne gönül veren, türkü söylemek isteyen tüm Çineliler aramızdaki çalışmalara katılabilirler.” diyen Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Halk Oyunları Antrenörü ve Türk Halk Müziği Koro Öğretmeni Murat Akkurt,  “Çalışmalarımız 2014 Nisan ve Haziran aylarındaki konserlerle Çinelilerin huzurunda Çine Belediye Kültür Merkezi’nde doyumsuz bir müzik ziyafetiyle sahne alacak. Biz ücretsiz olarak Casinoslot düzenlediğimiz koro çalışmalarımızda türküye gönül veren, enstrümanıyla ve sesiyle Anadolu’nun bağrında serpilen özbeöz ezgileri yüreğinde hisseden tüm Çinelileri aramızda görmek istiyoruz.” dedi.

“Ücretsiz bağlama kurslarımız da başladı”

Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde ücretsiz bağlama kurslarının da başladığını müjdeleyen Öğretmen Akkurt, “Bağlama çalmasını öğrenmek isteyenler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ndeki kurs başlama formunu doldurarak faaliyetlerimize katılabilirler. Kurslarımız şu an itibariyle başladı.” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2013, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Serkan TAN
Serkan TAN - 10 yıl Önce

bu muhteşem ambiyans için çine halk eğitim merkezine teşekkür ediyorum. tüm çinelileri çalışmalarımıza bekliyoruz..

SIRADAKİ HABER

banner472