banner488

Atatürk İlkokulu Anasınıfı resim sergisi açtı

Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencileri tarafından geleneksel yılsonu resim sergisi açıldı

Atatürk İlkokulu Anasınıfı resim sergisi açtı
banner496

Atatürk İlkokulu Anasınıfı öğrencileri tarafından geleneksel yılsonu resim sergisi açıldı.

Atatürk İlkokulu’nda A-B-C-D şubeleri olmak üzere 4 sınıfta toplam 98 öğrencinin,  sene boyunca yapmış oldukları etkinlikleri okul koridorunda sergilendi. Minik öğrenciler yıl boyunca, üç boyutlu modeller, ebru, kuklalar, maskeler, kağıt katlama sanatı, farklı boyama etkinlikleri ile yaptıkları çalışmalar ziyaretçilerin beğenilerini topladı.

Resim sergisinin açılış törenine, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine Müftüsü Feyyaz İdin, Akçaova İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Serginin açılışını Çine Kaymakamı Özkan Demir, Başkanı Enver Salih Dinçer ve Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ yaptı.

Atatürk İlkokul Müdürü Özgür Soğancı, “Sergimizin amacı öğrencilerimize neler yapabileceklerini göstermektir. Böylece onlara özgüven duygusunu aşılamayı amaçlıyoruz. Okulumuz bünyesinde 4 anasınıfı mevcut ve toplam 98 öğrencimize 2014-2015 yılında eğitim verdik. Sergimizde 5 bin üzerinde etkinlik var bu çalışmalından dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlerimi kutluyorum. Eğitiminde emeği geçen öğretmenlerimiz Kübra Çevik, Zeynep Keleş, Aysun Güner ve Senem Apa Akdam’a teşekkür ederim. Yapmış oldukları faaliyetler için öğrencilerimizin de ellerine sağlık, eğitim sürelerince başarılar diliyorum” dedi.







Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 12:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472