banner488

Özel Marmara Koleji’ne Ünüvar Konuk Oldu

Özel Marmara Koleji’ne Ünüvar Konuk Oldu
banner496
Özel Çine Marmara Koleji, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerini yazarla bir araya getiren güzel bir organizasyona imza attı.

Özel Çine Marmara Koleji ile Çine Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, yazar Zehra Ünüvar’ı öğrencilerle buluşturarak imza günü düzenledi. Marmara Koleji okul konferans salonunda, Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır tarafından okula davet edilen yazar Zehra Ünüvar çocuklarla bir araya gelerek onlara hem kitaplarını tanıttı, hem de onların sorularına cevaplar verdi. Çocuklarla bol bol sohbet etti. Marmara Koleji öğrencileri için Zehra Ünüvar’ın kitaplarını satın aldı. Yazar Zehra Ünüvar öğrenciler için kitaplarını imzaladı.

Ünüvar, “Okuma alışkanlığı, kişilerin okumayı öğrendikten sonra bu eylemi zevkle devam ettirmelerini sağlamak için kazanmaları gereken önemli bir beceridir. Öğrencilerimizin boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirirken yeni bilgiler edinecekleri ve zihinlerinde yeni ufuklar açılacağı muhakkaktır. Kitap okuyan ve okuduklarını çok iyi değerlendirebilen öğrenciler diğer öğrencilere göre çok daha başarılı olmaktadırlar. Bu nedenle her fırsatta daha çok kitap okumalıyız” dedi.

Çocukların genç yaşta kitap okuma alışkanlığını elde edebilmeleri amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirten Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta, Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır’a ve yazar Zehra Ünüvar’a öğrencilere yaşattıkları bu unutulmaz etkinlik için teşekkür ederek çiçek taktim etti.


































Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2017, 16:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472