banner488

Öğretmen Fetiye Kaya’ ya vefa örneği

Öğretmen Fetiye Kaya’ ya vefa örneği
banner496

Çine Öğretmen Fatma Öz Anaokulunda Müdürü Fethiye Kaya’ ya, 6 yıl hizmet verdiği okul idaresi tarafından kendisi okula davet edilerek plaket taktim edildi.

Çine Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Müdürlüğünde 6 yıl hizmet veren Fethiye Kaya, Çine Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro görevlisi olarak atandı. Ataması yapılan Fethiye Kaya’ ya, Çine Öğretmen Fatma Öz Anaokulunda müdür vekili Ümran Köksal İmal ve okul öğretmenleri vermiş olduğu emek ve hizmetlerden dolayı plaket taktim etti. Okulda düzenlenen törende Çine Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Coşkun Akbay, Mehmet Erbaş ve Ayşe Aktaş ile öğretmenler katıldı.

Okul Müdürü İmal, ”Eğitime yıllarca emek veren bilgisi ile sevgisi ile heyecanı ile kendileri değerli bir müdürümüz. Ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak güzel insanlar yetiştirdi. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Milli Eğitimde göreve atanması bizleri daha çok mutlu etti. Fethiye Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Fethiye Kaya ise, “Hayatta her şeyin bir başlangıcı varsa birde sonu var. Dile kolay 44 yıl öğretmenliğimin 6 yılı güzel okulum Öğretmen Fatma Öz Anaokulunda geçti. Dünyaya yeniden gelsem yine öğretmen olurum. Başta okul müdürüm Ümran Köksal İmal olmak üzere ve öğretmen arkadaşlarıma bu nazik düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet Gümüş
Mehmet Gümüş - 3 yıl Önce

Tebrik eder yeni görevinizde başarılar mutluluklar dileriz

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472