banner480

Öğrenci Temsilcisi Sözünü Tuttu

Öğrenci Temsilcisi Sözünü Tuttu
banner269

Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu öğrenci temsilcisi arkadaşlarına verdiği sözü, EYSİM Maden Şirketi’nin desteği ile yerine getirdi.

Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu öğrenci temsilcisi seçimlerinde Nuray Uyar arkadaşlarına verdiği sözü, eğitim ve öğretime her zaman önem ve destek veren EYSİM Maden Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’in de destekleri ile yerine getirdi. Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu’nda 2017-2018 Eğitim ve Öğretim dönemi başında öğrenci temsilci seçimlerine katılan 4/D sınıfı öğrencisi Nehir Uyar ve sınıf öğretmeni Salim Karacan hediye dağıtmak yerine hayallerindeki proje ile katıldılar. Temsilci adayı okulda mini bir hayvanat bahçesi kuracağını sözünü verdi. Seçim propagandasında Karamel adında tavşan getirerek öğrencilerin dikkatini çekmeyi başardılar. Okul temsilcisi seçiler Nehir Uyar ve öğretmeni tüm okula verdikleri sözü yerine getirmek için "Hayvanlar için elele, en az 2 TL." sloganı ile kampanya başlatarak sınıflardan bağış toplandı.

Hayallerinin tavşan, tavuskuşu ve marul kuyruk güvercinlerinin arasında kitap okuyabilmek ve hayvan dostları ile bir arada olabilecekleri bir ortam yaratmak olduğunu söyleyen sınıf öğretmeni Karaca, “Sonra velimiz Erkan Öztürk’ün yardımıyla Muhammet Demir bey ile tanıştık. Kendisinin çocuklara ve eğitime verdiği değer ile hayata bakış açısını gördükten sonra verdiğimiz sözü tutabileceğimize olan inancımız arttı. Eysim madencilik katkıları ile profiller ve teller yapıldı. Topladığımız paralar ile de çatıyı yaptırdık. Sonra sınıf olarak hayvanları korumak amacı ile harç karıp profillerin alt taraflarına beton döktük ve mini hayvanat bahçesini el birliği ile boyadık. Bu dönemde öğrencilerimizin hem el becerilerini geliştirdik, hem de çok eğlendik. Ayrıca sınıf olarak şunu gördük ki bizler güzel şeyler yapmak istediğimizde ve bu amaçla yaptığımız çalışmaları insanlara gösterdiğimizde herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor. Bizler okulumuzdan mezun olurken 4/D sınıfı öğretmeni ve öğrencileri olarak kalıcı bir eser bırakmak istedik ve şu an bunun gururunu yaşıyoruz. Başta Sayın Muhammet Demir olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm yardımseverlere, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472