banner488

Minik Kur’an Kursu Öğrencilerinin Yılsonu Gösterisi

Minik Kur’an Kursu Öğrencilerinin Yılsonu Gösterisi
banner269

Çine İlçe Müftülüğü'ne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursu kapanış programı gerçekleştirildi. Minik öğrencilerin birbirinden farklı sergilediği gösteri ile renkli sahneler yaşandı.

Çine İlçe Müftülüğü'ne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursu kapanış programı Çine Belediye Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi. Çine İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Ercan Yasak’ın sunuculuğunu yaptığı program tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Yunus Emre Kur’an Kursu öğrencisi Damla Dağtekin’in Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Programa Çine İlçe Müftüsü Mehmet Atay, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Katılımın yoğun olduğu programda miniklerin miniklerin hazırlamış olduğu, “Hoşgeldiniz”, “Bir Gül Aldım Elime”, “Bir Demet Hadis”, “Ekmek”, “Semazen”, “Davul”, “Birsin Allah’ım” ve “Sultanlar” rondlarını gösteri büyük beğeni topladı. Program sonunda öğrencilere Teşekkür Belgeleri ve hediyeleri verildi.

Açılış konuşmasına, “İlk vahyini “Oku” emriyle başlatan yüce Allah’a hamdolsun sözleri ile başlayan İlçe Müftüsü Mehmet Atay, “4-6 Yaş Kur’an Kursu hizmetleri Başkanlığımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda yapılan hizmetlerin incisi mesabesindedir. Çocuk yaşlarda Kur’an eğitiminin verilmesi bizim geleneğimizde de var olan bir husustur. Şimdi 4-6 yaş Kuran Kurslarımız bu geleneğin de bir ihyası anlamına gelmektedir. En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Biraz sonra bu minik yavrularımızın kocaman yürekleriyle ortaya koyacakları hünerlerine şahitlik edeceğiz. Bu vesileyle başta Kur'an Kursu Öğreticilerimiz olmak üzere yardımcı ablalarına, her aşamada destek olan öğrenci velilerine ve Kurs Aile Birliğine çok teşekkür ediyorum. Programın hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472