banner488

Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü Protokolü imzalandı

Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü Protokolü imzalandı
banner496

Çine Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü arasında İş Birliği protokolü imzalandı.

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen imza törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ile Çine Müftüsü Mustafa Türköz katıldı.

Protokolün kapsam ve amacı hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, kurumlar arasında tesis edilecek işbirliği çerçevesinde; temel eğitim ve ortaöğretim çağındaki öğrencilere, milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerin benimsetilmesinin hedeflendiğini söyledi. Bu kapsamda birçok ortak çalışmanın hayata geçirileceğini belirten Yavuzkan; “Bu işbirliği neticesinde; öğrencilerimizin mesleki, akademik, sportif, sanatsal, kültürel, sosyal ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, onlara çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması, öğretmenlerin ve din görevlilerinin mesleki gelişimlerinin desteklenmesini amaçlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

İlçe Müftüsü Mustafa Türköz ise işbirliği protokolünün hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, yarınların teminatı olan genç nesillerin en iyi şekilde geleceğe hazırlanmasının önemine vurgu yaptı. Türköz, bu amaçla hayata geçirilecek işbirliği çalışmalarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472