banner488

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nden Meslek Tanıtımı

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nden Meslek Tanıtımı
banner496

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, öğrencilerine kariyerlerine yön vermek ve geleceklerine ilişkin yol haritası belirlemek için yürütmekte olduğu “The Best Career For Me” E-Twinning projesi kapsamında Çine Vergi Dairesi ve Kaltun Madencilik Firmasını yetkililerini ziyaret etti.

Projenin kapsamında Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Çine Vergi Dairesi ve Kaltun Madencilik Firmasını yerinde gözlem ziyaretinde bulundular. Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi yürütmekte olduğu “The Best Career For Me” E-Twinning projesi kapsamında öğrencilerin bireysel olarak kendi yeterlilikleri doğrultusunda üniversite bölüm tercihleri yapması ve gelecek yaşantılarındaki kariyer alanlarını belirlemeleri açısından farkındalık oluşturmaları amaçlandı. İlk olarak Çine Vergi Dairesi Müdür yardımcısı Mehmet Gürpınar ve daire çalışanları tarafından öğrenciler Kurumun işleyişi ve kurum içindeki çalışma alanları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Proje kapsamında öğrenci ve öğretmenler ikinci olarak Kaltun Madencilik Firmasında kariyer gözlem ziyaretinde bulundular. Mühendislik birimlerinden, insan kaynakları biriminden, finans ve muhasebe biriminden ve diğer birimlerden alanında uzman kişilerden öğrenciler mesleki anlamda verimli bilgiler edindiler. Öğrenciler gözlem ziyareti esnasında her iki kurumun çalışmalarını yakından takip ettiler ve hem bireysel hem de kurumsal anket uygulamaları yaptılar.

Okul Müdürü Mustafa Necati Alkan ilgilerinden dolayı vergi dairesi Müdür Yardımcısı Mehmet Gülpınar’a ve Kaltun Madencilik İnsan Kaynaklarına ve mühendislerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2020, 14:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472