banner488

Mehmet Emin Ünal Mesleki Öğrencilerinden, Yaşlılara Ziyaret

Mehmet Emin Ünal Mesleki Öğrencilerinden, Yaşlılara Ziyaret
banner269

Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve bir grup öğrenci, Aydın Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlıları ziyaret etti.

Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve bir gurup öğrenci, Aydın Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlıları değerler eğitim ve sosyal etkinlikleri dersi kapsamında ziyaret ederek, onlarla sohbet ettiler. Yaşlı insanlarımızın kendilerini yalnız hissetmemelerini ve bir nebzede olsa mutlu olmalarını sağlamaktır olduğunu belirten Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Güngör Köprücü,” Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen en kutsal değerlerimizin başında gelmektedir. Hepimizin ortak paydası insan olmaktadır ve bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımızla onların deneyim ve birikimlerini paylaşmalı, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarını imkân sağlamalı, toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız. Bu, toplumumuzun saygın bireyleri olan yaşlılarımıza karşı ortak sorumluluğumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin yaşama sevinçlerini artarak huzurlu ve sağlıklı bir şekilde devem etmesini diliyorum. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Öğrencilerimiz açısından bu ziyaretin amacı ise yaşlı insanlarımızın belirli bir günde değil her zaman hatırlanması ve bu insanlarımıza her zaman yardım edilmesi gerektiğini bilincini oluşturmaktır. Öğrencilerimiz, saygı, vefa, yardım severlik duygularını geliştirerek mutlu, gururlu ve vefalı bir birey olmanın onurunu bu anlamlı ziyaret esnasında yaşamış oldular” dedi.

Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cevriye Ayyıldız, “Okulumuz öğrencileri mesleki eğitimlerine verdikleri değer ve önem kadar sosyal sorumluluk projelerine karşıda bir o kadar duyarlıdırlar. Okulumuz da gerçekleştirilecek olan bu projelerde tüm öğrencilerimiz hiç düşünmeden etkinliğin bir parçası olmak istediklerini belirtiyorlar. Okul yönetimi ve öğretmenleri olarak öğrencilerimize bu düşünceleri benimsettiğimizi görmekten mutluyuz” şeklinde ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472