banner488

Herşey Kitap Okuma Sevgi

Herşey Kitap Okuma Sevgi
banner496
 Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu 3-B sınıf öğrencileri, Türkçe dersinde serbest okuma saatlerini Çine Halk Kütüphanesi’nde kitap okuyarak geçiriyor.

Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu 3-B sınıfı öğretmeni Özlem Karamustafa Ol öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve okumak istedikleri kitaplara ulaşa bilirlik sağlamak maksadı ile eğitim öğretim yılı başında okul müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan izinler çerçevesinde öğrencileriyle ayda bir kere serbest okuma saatlerini Çine Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştiriyor. Kütüphaneyi tanıyarak, yaşayarak örenen 3-B sınıfı öğrencileri kütüphanede kitap kokusunu teneffüs ederek istedikleri kitapları okuma imkanı buluyor.

Kütüphaneye konuk olan öğrencilerden çok memnun olduklarını belirten Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır bu gibi etkinliklerin bütün okullarda yapılmasını istediklerini söyledi. Hızır, “Bu etkinlikle çocuklarımız kütüphane sevgisi ve kitap sevgisi aşılanmış oluyor. Aynı zamanda öğrencilerimiz hafta sonları cumartesi günüde anne ve babalarıyla tekrar burada oluyorlar. Öğrencilerimizi Kütüphanemizde görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bizler onlar için elimizden geleni yapmak için uğraşıyoruz. Öğrencilerin bir evininde kütüphanemiz olmasını çok istiyoruz” dedi.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472