banner488

Çineli Öğrencilere Trafik Eğitimi

Çineli Öğrencilere Trafik Eğitimi
banner496
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile Sürücü Eğitimleri Konfederasyonu (TÜSEKON) işbirliğinde imzalanan eğitim protokolü çerçevesinde Çine’de bulunan okulöncesi ve ilkokul öğrencileri trafik eğitimi verilmeye başlandı.

Atatürk İlkokulu Toplantı Salonu’nda startı verilen eğitimler, ilçe merkezi ve köylerde bulunan tüm okulöncesi ile ilkokullarda belirli periyotlarla düzenlenecek. Eğitim programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan, “Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile TÜSEKON (Sürücü Eğitimleri Konfederasyonu) tarafından okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik trafik bilinci kazandırılması eğitimi protokolü imzalanmıştır. Protokol gereği ilçemizde, ilçe milli eğitim şube müdürlüğü başkanlığında Topçam ve Madran Özel Sürücü Kursu sahiplerinden oluşan ilçe yürütme komisyonu oluşturulmuştur. İlçemizdeki tüm resmi ve özel bütün okulöncesi ve ilkokul öğrencilerine 29 Mart, 31 Aralık tarihleri arasında “Trafik Bilinci Kazandırılması Eğitimi” verilecektir. İlk eğitime Atatürk İlkokulu’nda başladık. Bu eğitimlerle ülkemizdeki resmi ve özel bütün okulöncesi ve ilkokul öğrencilerine trafik kuralları ile trafikte uyulması gereken davranışların neler olacağının öğretilmesi ve trafik bilincinin erken yaşlarda öğrencilerin zihinlerine yerleştirilmesi amaçlanmaktadır. Katkılarından dolayı sürücü kurslarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu eğitimlerinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Topçam Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Öğreticilerinden  Nebahat Tuyan tarafından verildi.















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472