banner480

Çine’deki okullarda karne sevinci

Çine’deki okullarda karne sevinci
banner269

Çine’de 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi ile birlikte okullarda karne heyecanı yaşandı. Çine’deki karnelerini alan öğrenciler 2 haftalık tatile koştu.

Çine’de ara tatil nedeniyle ilçe protokolü tarafından temsili olarak Hüseyin Özkan İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi. Törende Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Şube Müdürleri Ayşe Aktaş ve Mehmet Ertaş, Okul Müdürü Özgür Soğancı öğrencilerle tek tek ilgilenerek karne, başarı belgesi ve hediyelerini verdi. Okul öncesi eğitimi ala öğrenciler ilk kez almanın sevincini yaşadı.

Çine’de 7 bin 41 öğrenci ile 552 öğretmenin ara tatile girdiğini ifade eden Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, “Dönem itibariyle okullarımız kapanmadan eğitim-öğretim devam etti. Yüz yüze yapılan eğitim her zaman için çok önemli. Sanal olarak yapılan eğitim asla yüz yüze yapılan eğitimin yerini tutmuyor. İnşallah ikinci dönemde de yüz yüze eğitimin devam edeceğini düşünüyoruz. Yapmış olduğumuz projelerle güzel bir eğitim yılı geçirdiğimizi düşünüyoruz ve mutluyuz. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerken öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Öğrencilere karnelerini, başarı belgelerini ve hediyelerini tek tek teslim eden Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, “Bu dönem pandemi etkisi altında zor bir eğitim öğretim hayatı geçirdiniz. Sağlığınız bizler için çok önemli. Derslerinizdeki başarı da çok önemli. Bu nedenle ara tatilde iyice dinlenerek bol bol kitap okuyun, iyi tatiller” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022, 16:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472