banner488

Çine’de “Telafide bende varım” programı başladı

Çine’de “Telafide bende varım” programı başladı
banner269

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında ilçedeki okulları ziyaret ederek yapılan etkinlikleri yerinde inceledi.

Milli Eğitim Bakanlığının eğitimde, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid 19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocukların fiziksel, sosyal, duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" programı Çine’de başlandı. İlçe genelinde okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarında öğrenim gören çocuklar için uygulanacak olan program kapsamında bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile ilgili etkinlikler düzenlenecek. 5 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arası sürecek telafi programı "fiziksel, sosyal duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim alanı" olmak üzere dört ana temaya uygun planlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Coşkun Akbay ve Ayşe Aktaş’la birlikte, "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında Hüseyin Özkan İlkokulu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Müdürler, öğrencilerin etkinliklerine katıldı. Okullardaki etkinlikler hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuzkan, “İlçemiz genelinde şu ana kadar toplamda 406 etkinlik ve eğitim planlaması yapılmıştır, faaliyetlerin sayısı artmaya devam etmektedir ve faaliyetlerimiz resmen başlamıştır. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizler de 40 okulumuzda faaliyetlerimizde öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2021, 13:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472