banner488

Çine’de FETÖ’den kapatılan yurt Devletin oldu

Çine’de FETÖ’den kapatılan yurt Devletin oldu
banner496
Çine’de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu belirlenen Çine Özel Gürer Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu hazineye bedelsiz olarak devredildi.

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kapatılmasına karar verilen Çine Özel Gürer Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu hazineye bedelsiz olarak devredildikten sonra pansiyonu olmayan Çine Madran Anadolu Lisesi'ne verildi. Üç katlı ve 56 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdu Çine Kaymakamlığı’nın teklifi ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayı ile Çine Madran Anadolu Lisesi kız yurdu olarak tahsis edildi.

Öğrenci profilinin yükselmek için Çine Madran Anadolu Lisesi tahsis edildiğini söyleyen Okul Müdürü Bayram Cesur, “Şu anda 40 kız öğrencimiz yurtta kalıyor. Kasım ayında hizmete girdi, aşçı, temizlik elemanları ve kaloriferci 4 kişi çalışıyor, öğrencilerimiz için görevlendirilen 5 belletmen öğretmenler refakat ediyor. Çoğunluğu okulumuz öğrencilerinden bunun yanı sıra diğer okullardan da öğrencilerimiz var. Yurdumuzun pencereleri ısı camlı ve PVC doğramalıdır, yatakhaneler, etüt salonları ve koridorlar laminent parke döşemelidir. Yatakhaneler, etüt salonları, hizmet odaları, koridorlar ve merdivenler, halı döşeli, dinlenme odasında televizyon ve koltuklar mevcuttur. Yurdumuz, yatılı öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissedeceği kadar rahat ve konforludur. Öğrencilerimiz aile ortamında yurdumuzda kalıyorlar” dedi. 







Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2016, 07:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472