banner488

Çine “Şah-Mat” dedi

Çine “Şah-Mat” dedi
banner269
Çine Kültür Derneği ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) ortaklaşa düzenlediği ve Özel Marmara Koleji’nin sponsor olduğu satranç turnuvası rekor katılımla gerçekleşti.

Çine Belediye Düğün Salonunda düzenlenen Satranç Turnuvası’da Nazilli, Kuşadası, Söke,  Bozdoğan, Aydın ve Çineli öğrenciler kıyasıya yarıştılar. Üç ayrı kategoride yapılan ve 5 tur süren turnuva sonucunda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi.

Bu sene Özel Marmara Koleji’nin kendilerine sponsor olduğunu söyleyen Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, “Satranç çocuklara alternatif düşünmeyi, başladıkları işi bitirmeyi, risk almayı, sorumluluk almayı, karar vermeyi ve sonuna kadar mücadele etmeyi öğretiyor. Biz bunu onlara satranç oyunu olarak sunuyoruz. Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta, Dernek Yöneticilerime ve Nazilli, Kuşadası, Söke, Bozdoğan, Aydın ve Çine’den katılan yarışmacılarımıza ve ailelerine teşekkür ederiz” dedi.

Turnuvada; Gençler Kategorisinde Mahir Hoşgör birinci, Cem Orkan Ulutaş ikinci, Eren Korkut üçüncü, Yıldızlar Kategorisinde Efe Tümen birinci, Bartu Veyis Yufkacı ikinci, Su Şeniz Gürz üçüncü, Küçükler Kategorisinde Eren Demirel birinci, Anıl Yusuf Çimenli ikinci ve Talha Şuayp Kocabaş ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye girmeye hak kazanan ilk 10 öğrenciye madalyaları verildi. Ayrıca Özel Marmara Koleji her kategoride ilk üçe giren öğrencilere indirim çeki verildi.




























 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472