banner488

Çine MTAL, Tanışma ve Dayanışma Kahvaltısı

Çine MTAL, Tanışma ve Dayanışma Kahvaltısı
banner496

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Okul-Aile Birliği, Çine’de tanışma ve dayanışma kahvaltısında buluştu.

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Okul-Aile Birliği tanışma ve dayanışma kahvaltısında buluştu. 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul aile birliği Erdinç Deveci Başkanlığında yeni yönetim kurulu üyeleri Mehmet Gülpınar, Ferya Yıldız, Ramazan Kaya, Yıldız Onaylı ile Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Necati Alkan ve Müdür Yardımcısı Ayşe Aktaş’ında katıldığı tanışma kahvaltısı Dutlu Bahçe Köy Sofrasında gerçekleşti. Kahvaltıda, Okul Aile birliği ve okul yönetimi, çocukların daha iyi bir eğitim alabilmesi adına çalışmalar ve faaliyetler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Deveci, “Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi çocuklarımızın, bizim, hepimizin okulu. Yaptığımız her çalışmanın, her etkinliğin çocuklarımız için, yarınlarımız için olduğunu düşünürsek okulumuza yapacağımız hiçbir fedakarlıktan kaçınmamalıyız. Birlikten kuvvet doğar sözünü uygulayabilmek. Eğer uygulayabilirsek güçlü kuvvetli bir gelecek bizi bekliyor demektir. Biz bu düşünceler ile 2018-2019 eğitim öğretim yılının çocuklarımıza başarı getirmesini diliyorum” dedi.

2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Başkanı Erdinç Deveci, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Gülpınar, Ferya Yıldız, Ramazan Kaya, Mehmet Aydın. Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Yıldız Onaylı, Öznur Altıntaş, Ayşe Önder, Fatma Taşkıran, Yeliz Uysal oldu. Denetim kurulu üyeleri; Hikmet Bozdoğan ve Şeref Sever görev aldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 17:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472