banner488

Çine MTAL Aile Birliği 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

Çine MTAL Aile Birliği 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı
banner496

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Okul Aile birliği Başkanı Erdinç Deveci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından okul öğretmenlerine Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi.

Çine’nin en gözde okulları arasında olan Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi okul aile birliği başkan ve yönetimi 24.Kasım Öğretmenler günü ile ilgili okulda görev yapan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Okul öğretmenler odasında gerçekleşen kutlama merasimi çok mükemmel oldu. Okulda gelenekselleşen kutlama merasiminde tüm üyeler evlerinde yaptıkları pasta, çörek, börek ve tatlıları okulda öğretmenler gününe mahsuben okuldaki öğretmelere ikram edildi. Okulda görev yapan öğretmenlerin tümüne günün anısına Türk Bayrağı rozeti öğretmenlere birer birer takdim edildi. Öğretmenler bu anlamlı hareket karşısında çok duygulandılar.

Aile Birliği Başkanı Erdinç Deveci yaptığı konuşmasında, “Okul Aile Birliği olarak öğretmenlerimizi bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Öğretmenler Günü gibi günleri bizler için oldukça önemli. Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize daha güzel hizmetler verebilmek anlamında bu tür günleri bizler önemsiyoruz. Düzenlediğimiz programa katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Necati Alkan tüm öğretmen adına teşekkür ederek, “Öncelikle tüm meslektaşlarımın gününü kutluyorum. Okulumuz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliğimiz ile bir bütün halinde çalışıyoruz. Böyle önemli bir günde Okul Aile Birliği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri yapmış oldukları hazırlıktan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizi unutmamışlar bizlere verilen hediyeleri çok güzel olmuş çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472