banner488

Çine Marmara Koleji Öğrencisi Birinci Oldu

Çine Marmara Koleji Öğrencisi Birinci Oldu
banner269
Okulistik Değerlendirme Sınavı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Çine Marmara Koleji 5. sınıf öğrencisi İrem Naz Özdemir tüm sorulara doğru cevaplandırarak Türkiye Birincisi olmaya hak kazandı.

Türkiye genelinde yapılan Okulistik Değerlendirme Sınavı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Çine Marmara Koleji 5.A sınıf öğrencisi İrem Naz Özdemir Türkiye birincisi oldu. Çine Marmara Koleji ilk senesinde öğretmen, öğrenci ve veliler ile başarılara imza atmaya başladı. Başarının tesadüf olmadığı, temelinde özverili çalışma, yılmamak ve kendine güven ilkeleriyle her öğrencisine özen gösteren Çine Marmara Koleji ilk senesinde çabalarının güzel sonuçlara ulaşmasından gurur duymakta. Türkiye genelinde 98 bin 415 kişinin katıldığı Okulistik Deneme Sınavı’nda İrem Naz Özdemir,  Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Din ve İngilizce derslerinden oluşan 90 soruda 90 doğru yaparak başta Özel Çine Marmara Koleji ve ailesini gururu oldu. Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta derece elde eden öğrencisini tebrik ederek madalya takdim etti. Ayrıca her hafta temiz sınıf seçen Çine Marmara Koleji bu hafta en temiz 3.A sınıfı seçilerek öğrencilere ödüllerini taktim etti.

Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta , “Bizim ilk senemiz, burada sizlerin kazanması için öğretmenlerimizle beraber çalışıyoruz. Bu gün geçtikçe daha hızlı ve daha çok öğrencimizin başarılara ulaşması için hep birlikte çaba harcayacağız. Hep birlikte çok çalışarak daha yukarılara çıkmaya çalışmalıyız. Yukarı çıkmak iyidir ama yukarıdan düşmek kötüdür. O yüzden İrem Naz arkadaşınız düşmemek mücadele edecek, sizlerde ona yetişmek için mücadele edeceksiniz. İrim Naz’a ve bütün öğrencilerime başarılar diliyorum. Öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi. 







Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 01:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472