banner488

Çine Marmara Koleji mezuniyet Balosu düzenledi

Çine Marmara Koleji mezuniyet Balosu düzenledi
banner496
Çine Marmara Koleji olarak 2016-2017 yılı ilk mezun olacak öğrencileri için mezuniyet balosu düzenledi.

Çine Marmara Koleji, Aydın Anemon Otel'de düzenlenen baloda okul aile birliği başta olmak üzere, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Baloda İsmail Örnekçi’nin seslendirdiği şarkılarla coşkulu eğlence gecesinde ilk mezuniyet pastasını 8. sınıf öğrencileri, Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta ve öğretmenler kesti. Gece boyunca mezun olan öğrenciler, okul öğretmenleri ve öğrenci aileleri doya, doya eğlendiler. Çok samimi havada gecen gecenin sonunda halaylar çekildi.

Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta yaptığı konuşmada; “2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda açmış olduğumuz Çine Marmara Koleji'nin ilk yılsonu gecesinde burada bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Çine Marmara Koleji olarak yapmış olduğumuz bu ilk gecede büyük bir başarıya imza attık. TEOG sınavında göstermiş olduğumuz başarıdan dolayı öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimi kutluyorum. Bu başarıda siz değerli velilerin büyük katkısı var. İrem Naz arkadaşımız Okulistik Değerlendirme Sınavında Türkiye birincisi oldu. Onu da ayrıca buradan tebrik ediyorum. Çine Marmara Koleji'nin bu yılki başarısının tesadüf olmadığını göstermek için önümüzdeki yıl bizler de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Atatürkçü düşünceyi benimsemiş, ilke ve inkılaplarını içine sindirmiş birer dünya vatandaşı olarak çocuklarımız yetiştirmek temel hedefimizdir” ifadelerini kullandı.

Çine Marmara Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Demir’de kısa bir konuşma yaparak, “Başarının en büyük formülü sevgidir. Biz bu sevgiyi Çine Marmara Koleji'nde gördük. Çünkü çocuklar çiçek gibidir. Onları sevgiyle büyütür ve sevgiyle başarıya ulaştırabiliriz. Çine Marmara Koleji'nin en büyük özelliği de budur” dedi.



















 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472