banner480

Çine Kültür Derneği Yaz Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti

Çine Kültür Derneği Yaz Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti
banner269

Çine Kültür Derneğinin 4 yıldır geleneksel hale getirdiği Yaz Etkinlikleri çocukların yaz tatilini renkli geçirmelerini sağladı.

Çine Kültür Derneğinin 4 yıldır geleneksel hale getirdiği Yaz Etkinliklerine bu yıl da ilgi fazlaydı. Eğitim, yüzme, basketbol, eğitsel oyunlar ve doğa gezilerinin olduğu yaz etkinlikleri bu yılda başarı ve veli teşekkürleri ile tamamlandı. Çine Kültür Derneği Yaz Etkinliklerinde Çine Kültür Dernek Başkanı Mehmet Demir, öğretmen Alp Özerdem, Caner Akbaş ile Ezgi Algül eşliğinde etkinliklere katılan çocuklar yaz tatillerini renkli, dolu dolu geçirdi.

Eğitmen Alp Özerdem, “Bu tür etkinlikler çocukların hem fiziksel, hem de ruhsal ve mental gelişimleri açısından katıldıkları etkinlikler büyük önem taşıyor. Sanat, bilim, spor ya da doğa etkinlikleri çocukların bakış açılarının gelişmesini sağladığı gibi, kendilerine olan güveni de artıyor. Bilim ve doğa etkinlikleri, satranç, mangala gibi zeka oyunları çocukların yaşadıkları çevreyi daha iyi anlamalarına yardımcı olduğu gibi; analitik düşünme yeteneği, problem çözme ve sorunlarla başa çıkma becerilerini geliştiriyor. Aynı zamanda çocukların yaratıcılığını geliştirme konusunda da bilim ve doğa etkinlikleri önem taşıyor. Bizi böyle etkinlikle ilçemiz çocuklarıyla buluşturan dernek başkanımız Mehmet Demir ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Etkinlikler Son Hızıyla Devam Edecek

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, “Tamamen çocuklara yönelik olan etkinliğimiz kapsamında, kültür sanat, bilim, doğa ya da spor etkinlikleri çocukların yeteneklerini keşfetmelerini sağlayarak, özgüvenlerinin artmasına katkıda bulunur. Çine’nin bu yaz sıcağında, çocuklarımızın eve kapanıp internet ve televizyonun esiri olmasına bir nebze engel olabilmek ve onlarla verimli bir ay geçirmiş olmak bizi çok mutlu etmiştir. Emeği geçen öncelikle Yönetim kurulumu, etkinlik öğretmenimiz Alp Özerdem, Caner Akbaş ve Ezgi Algül’ü tebrik ve teşekkür ederim. Ayrıca, bir sonraki yıl da ki etkinlerde buluşmak dileğiyle bize güvenip çocuklarını etkinliklere taşıyan velilerimize, belediye kültür merkezi ve sosyal tesisleri ilçemiz çocuklarına sunan Belediye Başkanı Salih Dinçer e teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde ilkokul 7.sınıftan 8.sınıfa geçen öğrencilerimize yönelik Doğa da Matematik kampı ( MATKAMP) hazırlıklarımızın sürdüğü müjdesini de Çinelilerle paylaşmak isterim” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472