banner488

Çine Halk Kütüphanesi’nden ‘Sıra Dışı Okura’ Ziyaret

Çine Halk Kütüphanesi’nden ‘Sıra Dışı Okura’ Ziyaret
banner269
Çine İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Sıra Dışı Okur’unu ziyarette bulundu. Çine İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğünce her sene en çok kitap okuru olan Mehmet Çatalkaya için ziyaret düzenledi.

İki ayrı kahvehanede herkesin kitap okuması için kütüphane köşesi bulunan Yeniköy Mahallesine yaşayan ‘Sıra Dışı Okura’ Mehmet Çatalkaya’ya ziyaret gerçekleştirildi. Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır tarafından izinleri alınan ziyaret kapsamında Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu Müdürü Kamil Kılcı, 3. sınıf öğretmenleri Özlem Bilecenoğlu, Salim Karacan ve öğrencileri katıldı. Mehmet Çatalkaya mahallede herkese örnek oluyor, onun sayesinde birçok kişi kitap okuyarak bilgi sahibi oluyor. Çine’nin en çok kitap okuyanları içinde Mehmet amcamızı ziyaret etmek bizleri onurlandırdı diyen Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu Müdürü Kamil Kılcı, tüm insanların küçük büyük demeden örnek olması gerektiğini ve bu imkanı sağlayan Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır’a teşekkür etti.

Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, Yeniköy Mahalle’de ikamet eden Mehmet Çatalkaya için sıra dışı bir okur olduğunu vurgulayarak öğrencilere Mehmet amca hakkında kısa bilgi verdi. Çocuklara, her kitap insanın dünyasına açılan bir pencere olduğunu söyleyen Müdür Hızır, “Kitaplarda farklı yerler farlı kişileri hayal etme imkanı buluruz” dedi.

Mehmet Çatalkaya bu ziyaretten çok memnun kaldığını ve çocuklara kitap okumanın önemini anlatan bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından öğrencilere merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz diyen Mehmet Çatalkaya meraklı çocukların sorularını cevapladı. Çatalkaya’yı ziyarete katılan herkes kitap okudu. Yeniköy mahalle muhtarlığı çocuklar için ikramda bulundu.




























Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472