banner488

Çine'den ÇİN'e

“Hayalimdeki Çin’i” çizen Gizem Mucan Türkiye 3’cüsü

Çine'den ÇİN'e
banner496
70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10-C sınıfı öğrencisi Gizem Mucan ‘Hayalimdeki Çin’ konulu resim yarışmasında Türkiye 3’cüsü oldu. Çineli Gizem Mucan, Çin’de Türkiye’yi temsil edecek.

Öğrenciler için ‘Hayalimdeki Çin’ konulu bir yarışma düzenlendi. Uluslararası Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Vakfı, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel orta öğretim kurumları (9., 10., 11., 12. sınıf öğrencileri) arasında düzenlenen “Hayalimdeki Çin” konulu resim yarışması sonuçlandı. Aydın ilinden 4 öğrenci yarışmada dereceye girerek hem para ödülü hem de 10 günlük Çin gezisi kazandı. 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Gizem Mucan 3’cüsü olurken, Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi üç öğrencide derecede hak kazandı.

Çine’den, Çin’e

Gizem Mucan sosyal sitede duygularını şöyle ifade etti; “ÇİN'E GIDIYORUM!!! Hayalimdeki Çin resim yarışmasında 3.oldum! 10 gun Çin seyahati +2000 tl suan gerçek gibi gelmiyor beni destekleyen bütün öğretmenlerime arkadaşlarıma aileme herkese çok teşekkürler basarimin ilk adimi bu sanırım” diye sevincini paylaştı.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472