banner488

Çine'de, Kalite Etiketi Alan 21 Öğretmene Teşekkür Belgesi

Çine'de, Kalite Etiketi Alan 21 Öğretmene Teşekkür Belgesi
banner496

Çine’de kalite etiketi almaya hak kazanan 21 öğretmenlere Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü teşekkür belgesi verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından başarılı eTwinning projeleri arasında değerlendirilerek kalite etiketi ödülü almaya hak kazanan 21 öğretmene, Çine ilçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, "Avrupa'daki tüm okulların ortak platformu olarak oluşturulmuş bir topluluk olan eTwinning: İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek. Paylaşmak, öğrenme topluluğunun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarda çalışan öğretmenlerle ortak çatışma imkanı sunmaktadır. Bu projelerin okurlarımızda yaygın olarak kullanılmasını istiyoruz. Yerel ve Ulusal Projeler kapsamında başarılıyız. İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. eTwinning Türkiye Faaliyetinin eğitim, iletişim, iş birliği ve yaygınlaştırma çalışmalarında göstermiş olduğunuz üstün gayret ve değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Çine Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi proje sorumlusu Ahmet Güder ve E-Twinning Aydın koordinatörü Birsen Yüksel Karamanlı’da öğretmenlere gösterdikleri üstün başarı ve gönüllü çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472