banner488

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
banner496
Çine İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çine Şubesi Çine İmam Hatip Ortaokulundaki başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

Çine Müftüsü Mehmet Atay, sınavlarda başarı olan 16 öğrenci için düzenlenen ödül törenine katıldı. Atay’a ödül verme töreninde İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif Güngör, Çine Vaizi Yahya Ofşin, Çine Müftülüğü personelleri Ercan Yasak ve Serdar Kahraman eşlik etti. İlçe Müftüsü Mehmet Atay ve beraberindeki müftülük personeli öğrencileri tebrik ederek başarılarını devamını diledi.

“Her Yıl Başarımız Katlanıyor”

İmam Hatip ortaokullarının son yıllarda sınavlarda başarı oranlarının artığına değinen Çine İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif Güngör “İlçemiz genelinde 500 öğrencinin içerisinde 10 öğrencimiz TEOG sınavlarında başarılı oldu. İlçe genelinde tüm öğrencilerimiz ilk yüzün içine girdi.  Okulumuza gelen her öğrenci İmam Hatip Liselerine gidecekmiş gibi algılama var, okullumuzda her ortaokul gibi öğrencilerimizi TEOG sınavlarına hazırlıyoruz. Türkiye’de ki bütün liselere öğrencilerimiz gidebilmektedir. Gönül vermiş herkesin ortak çabası ve gayreti ile dün elde edilen başarılara bugün yenileri eklenmektedir. Okulumuzun başta olmak üzere tüm ülkemizin yüz akı olan öğrencilerimizi yürekten kutlar, gayret ve başarılarının devamını temenni ederim. Çine İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çine Şubesi adına desteklerini esirgemeyen İlçe Müftüsü Mehmet Atay ve yardımsever vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472