banner488

Bahçeye Kurulan Şişme Oyun Parkı Çocukları Mutluluktan Uçurdu

Bahçeye Kurulan Şişme Oyun Parkı Çocukları Mutluluktan Uçurdu
banner496

Çine’de eğitime ve birçok alanda etkinliklerle gündeme gelen EYSİM Madencilik, Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu'nda yine bir güzel etkinlik gerçekleştirdi. Okul İdaresi, Muhammet Demir’e plaket sundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama kapsamında EYSİM Madenciliğin katkıları ile Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokul bahçesinde şişme oyun parkı kuruldu. Okul idaresinin izni ile Okul Aile Birliği tarafından organize edilen etkinlikte 6 farklı şişme oyun alanı, okulda eğitim gören öğrencilere ve ayrıca çevrede yaşayan ailelerin çocuklarına mutlu bir gün yaşattı. Ücretsiz olan ve dışarıdan gelen çocuklara da açık tutulan etkinlik gün boyu sürdü. Minikler; zıp zıp, küçük ve büyük kaydırak, şato gibi şişme oyun alanlarında adeta mutluluktan uçtu. Okul yararına veliler tarafından açılan kermeste gıda ve çeşitli ürünler satışa sunuldu.

Okul İdaresi ve okul aile birliği tarafından EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’e katkılarından dolayı plaket taktim edildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 09:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İlyas Tekin
İlyas Tekin - 5 yıl Önce

Sayın ilçe meclis üyesi bir sorum olacak bu kadar cocukları seviyorsun da. Eysim bünyesinde çalışan arkadaşlar yorgun Tozlu ortamda çalışıyor ve bu sebeple meslek hastalığına yakalanıp işsiz kalıyor ve bu sebeple ölen bir çok insan var ve ailesi cocukları yetim kalıyor o insanların hakını nasıl vereceksin. Bu dünyanın altında var üstüde var.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472