banner488

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş'tan, Yavuzkan'a Hayırlı Olsun

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş'tan, Yavuzkan'a Hayırlı Olsun
banner269

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sadık Yavuzkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Didim İlçe Müdürlüğüne tayini çıkmasıyla yerine müdür olarak atanan Sadık Yavuzkan’a yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Müdür Okumuş, "Sadık Bey'e yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisine hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Salgın hastalık tedbirleri kapsamında alınan kararlar neticesinde okullarımız bir süredir yüz yüze eğitime kapalı ancak eğitime hiç bir zaman ara vermedik. Tabi ki bizler, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okullarını çok özledi. İnşallah 15 Şubat'ta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve eğitim camiası yeniden okullarda buluşuruz ve yüz yüze eğitime başlarız" şeklinde konuştu.

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ile birlikte Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, daha sonra yapımı hayırsever bir aile tarafından üstlenilen Çine Özel Eğitim (Engelli) Uygulama Okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Okumuş, okulun yaklaşık bir aya kadar tamamlanacağını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472