banner488

Akçaova İlkokulu’na 7 adet klima

Akçaova İlkokulu’na 7 adet klima
banner496
Bosch Firması ‘Eğitime yüzde yüz destek kampanyasına’ destekte bulundu. 8 Şubat 2015 yılında eğitim öğretime başlayan Akçaova İlkokulu’na Bosch 7 tane klima hediye etti.

Okulun açılması yaklaşık bir buçuk yıl olması nedeniyle araç ve gereç eksiklikleri bulunan Akçaova İlkokulu’nun yaz aylarında sıcakların artması ile eğitim öğretim zor şartlarda gerçekleşiyordu. Okul öğretmenleri bu soruna çözüm bulmak için klima satışı yapan firmalara mail atarak çözüm bulma yoluna gittiler.  2016 eğitim öğretim yılı başlarında birkaç firmaya mail gönderilerek klima ihtiyaçlarının bulunduklarını bildirdiler. Aynı yıl dönem sonu Bosch firması okulu arayarak klima taleplerine olumlu cevap verdi.

Bosch,  Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik’le görüşerek gerekli yazışmaların tamamlanması için istekte bulundu. Çine Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çine Kaymakamlığından Devlet Okulu olduğuna dair alınan belgelerin gönderilmesi sonucunda Bosch yetkilileri okula gelerek gerekli ölçüleri aldılar. Bosch, Akçaova İlkokulu’na 7 tane klima hediye etti.

Bosch Firmasının müracaatlarına dönmesine sevindiklerini söyleyen Akçaova İlkokul Müdürü Seyfettin Çelik, “Okulumuz yeni açıldığı için birçok eksiğimiz var. Bunlardan bir tanesi sınıflarımızda klima eksiği idi.  Yaz mevsimlerinde hava sıcaklıkları artma çocuklarımızın eğitim öğretimini olumsuz yönde etkiliyordu. Buna çözüm arayan okul öğretmenlerimiz klima için firmalara müracaat etmek istediklerini söylediler. Bende izin verdim ve öğretmenlerimiz klima satışı yapan birkaç firmaya mail atarak klima ihtiyacımızın olduğunu bildirdiler.  Yılsonuna doğru Bosch bizi aradı ve talebimize cevap verdi. Devlet okulu olduğumuza dair belgeleri göndermemiz söylediler. Belgeleri firmaya gönderdik ve gelip okulda ölçüleri aldılar. Okulumuza 7 tane klima hediye ederek montaj işlemini gerçekleştirdiler. Bosch firma yetkililerine çok teşekkür ederim” dedi.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472