banner488

ADÜ, Bisiklet Kullanımını Teşvik Ediyor

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında geliştirilen, Adnan Menderes Üniversitesi’nin katkı sağladığı 2015 - 2018 Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi çerçevesinde imzalanan protokol nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın gönderdiği bin bisiklet, ADÜ ve il genelindeki okullara, 17 Aralık 2015 tarihinde Aydın Halk Sağlığı bahçesinde yapılan törenle teslim edildi.

ADÜ, Bisiklet Kullanımını Teşvik Ediyor
banner269
Törene, ADÜ Genel Sekreter V. Uzm. Mustafa Aslan, İdari ve Mali İşler Daire Başkan V. Fazlı Uzan, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları Dr. Aslı Candal ve Cemal Sezgin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Mavi ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bisiklet dağıtımı öncesinde konuşan Dr. Aslı Candal, öğrencilerde fiziksel aktivite düzeyini artırmak istediklerini ifade ederek, sağlıklı bir hayat için bisiklet kullanımını teşvik ettiklerini belirtti. Ardından ADÜ ve il genelinde 5. 6. ve 7. sınıflarda seçmeli spor ve fiziki etkinlik ile bisiklet modülü dersini uygulayan okullara, bisikletleri teslim edildi. Üniversitemize verilen bisikletler ise ADÜ Genel Sekreteri Mustafa Aslan’ın başkanlığında, Bisiklet Topluluğu ve Doğa Topluluğu öğrencileri tarafından teslim alındı.




Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472