banner488

Efeler’den Dünya Tiyatro Gününe Özel Yeni Oyun

Efeler’den Dünya Tiyatro Gününe Özel Yeni Oyun
banner496

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın, hayata geçmesine öncülük ettiği Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları ve sanat etkinlikleri ile kentin sanat hayatına renk katmaya devam ediyor.

Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibinin hazırladığı “Entrikalı Dolap Komedyası” isimli oyun, 24 Mart Perşembe günü saat 20.00’de Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Sahnesi’nde Efelerli tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun sınırlı sayıdaki biletleri, Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nden ücretsiz temin edilebiliyor.

Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı, Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına’nın yönettiği iki perdelik komedi oyununda, şehir tiyatrosu eğitmenleri ve atölye öğrencileri birlikte rol alıyorlar.

“Tiyatro, Bir Milletin Kültür Seviyesinin Aynasıdır”

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay oyun ve tiyatro günü hakkında şöyle konuştu: “Efeler Belediyesi Şehir Tiyatromuzun Dünya Tiyatro Günü kapsamında sahne alacak olmasından dolayı çok mutluyum. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Tiyatro, bir milletin kültür seviyesinin aynasıdır’. Hem şehir tiyatromuza hem amatör topluluklara ve hem de kentimize misafir olan tiyatro ekiplerimize destek olmaya devam ediyoruz. Tüm tiyatrocuların ve tiyatroseverlerin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun.”

Oyunun Künyesi

Yazan : Yunus Emre Gümüş

Yöneten : Serkan Fırtına

Yönetmen Yardımcısı: Tuncer Candan

Oynayanlar: Tuncer Candan, İbrahim Gergin, Mehmet Emektar, Funda Aksoy, Şükrü Turan Ergün, Didar Bülbül, Esra Bezer, Kadir Çetin, Tuna Polat, Elif Haytoğlu, Filiz Ergün, Ahmet Ayvaz, Müjdat Serhan Çağdaş

Reji Asistanı: Dilan Değirmenci

Sahne Amiri: Büşra Elmaskaya

Işık – Ses Teknik Masa: Tamer Kartal

Kondüvit: Aycan Karakaş

Dekor Tasarım – Uygulama: EBŞT

Kostüm : EBŞT

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472