banner488

Efeler Belediyesi ile KOSGEB İstihdam İçin Bir Oldu

Efeler Belediyesi ile KOSGEB İstihdam İçin Bir Oldu
banner496

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın, işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlamak için projelendirdiği Efeler Kariyer Merkezi, iş arayanlarla işverenleri eşit şartlarda buluşturmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında hizmete giren Efeler Kariyer Merkezi, ilçedeki istihdamı artırmaya yönelik projelerini sürdürüyor. Efeler Belediyesi’nin bu kapsamdaki hamlelerinden biri de Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Aydın İl Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği iş birliği çalışması oldu. İki kurum arasında yapılan anlaşma kapsamında KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü, destekte bulunduğu işletmeleri personel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Efeler Kariyer Merkezi’ne yönlendiriyor. KOSGEB’in yönlendirmesiyle bir yandan Kariyer Merkezi’nin sisteminde kayıtlı iş ilanı sayısı artarken bir yandan da iş arayışındaki vatandaşlar kendilerine uygun işlere daha kısa sürede yerleşme şansı buluyor.

İş arayanlara bilgi, beceri ve yetkinliklerine uygun işi bulma fırsatı, işverenlere de ihtiyaç duydukları iş gücünü temin etme imkânı sağlayan Efeler Kariyer Merkezi’nin sisteminde 2 bin 810 kayıtlı iş arayan bulunuyor. 245 işverenin kullandığı istihdam havuzundaki aktif ilan sayısı 248 iken açılışından bu güne 70 kişi Efeler Kariyer Merkezi ile iş sahibi oldu.

Detaylı bilgiye ulaşmak isteyen vatandaşlar, www.efelerkariyer.com ve www.kosgeb.gov.tr adreslerini ziyaret ederek ayrıntılara erişebilirler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472